Anladın sen benim ne demek istediğimi roşiEvet yapar. Bununla da gurur duyar. Biz Sanji'nin centilmenliğini tartışmıyoruz ki
Anladın sen benim ne demek istediğimi roşiEvet yapar. Bununla da gurur duyar. Biz Sanji'nin centilmenliğini tartışmıyoruz ki
Anladım. Ama Yamato'ya gönüllü köpüş alacak adamın Yamato ile gücünü kıyaslamak bana mantıklı gelmiyor. Uyanış öncesi King'in zoan gagasını yamultmuş Sanji'den bahsediyoruz. Hız, gözlem, dayanıklılık ve güç. Sanji'nin çıktığı seviye ortada.Anladın sen benim ne demek istediğimi roşi
7. de zoro herhaldeHiç şüphesiz ki Yamato en güçlü 5-6 sağ koldan biridir
İfrit jambe mı ağır geliyor yoksa tüm gün savaşmanın ve vücudunun değişime uğraşmasının yorgunluğu mu? Bence ikincisi. Dinlenmiş haliyle tekrar savaşa girse benzer şekilde bayılacağını düşünüyor musun?Kendi işini bitirdi.
Adam akıllı saldırı gücü olan bir ifrit jambe var şu an, o da bedenine ağır geliyor daha.
Jinbē de Yamato'dan yiyeceği bir fiskeyle savaş dışı olur zaten şu an. Alabileceği maksimum Jack, Cracker bile baskın gelir. Ortalama bir YK3 seviyesinde şu an. Fazlası olsa BM tayfasını adaya getirmekten çekinmezdi Oda. Denjiro, Kawamatsu falan boşta gezdi.
Ayrıca Yamato'nun buz kullanıcısı olduğunu unutmayalım, hem Sanji'yi hem de Jinbē'yi dezavantajlı duruma düşürüyor bu yeteneği.
ben ikisinin de düşük orta-zorluk arası gider diye düşünüyorum Yamato'nun saldırılarının gücü baya iyi öyle ki Bagua kullanırken Kaido gibi rakibin kafasını hedef alıyor, Zoro gibi kondisyon sorunu yok, Yamato'nun hız konusunda Kaido'yu sollaması bile Katakuri'den hızlı yapar şayet Katakuri'yi yenmiş Luffy base kaido karşısında geleceği görse dahi kaçınamıyordu Hybrid mod genel anlamda kullanıcı güçlendiriyor, orta zorluk olursa haxlar sıkıntı çıkarır diğer alanlarda Yamato'nun gerisindelerKing'i de yener her türlü. Orta-yüksek arası olur, ortaya yakın olur diye düşünüyorum.Hem yetenek seti, hem de dövüşcülük bazında Kata daha fazla sıkıntı çıkarır Yamato'ya.
Zoro'nun yaptığı gibi 3 saldırıda King yenemez Yamato. O kadar saldırı gücü yok bu kızın.
hayır Yamato sağ kol oldugundan, Zoro sol kol ligine düşüyor7. de zoro herhalde
Sanji'nin bayılmasına sebep olan İJ diye düşünüyorsan öyle olmadığına adım gibi eminim. Adam zaten çok fazla hasar almıştı ve fazla yorgundu. Tüm Onigashima savaşı boyunca dinlenmeden veya ilaç almadan savaşan tek canavar üçlü oydu. Savaş sonunda da Luffy / Zoro bir hafta sonra anca uyanırken Sanji'nin Gear 5 ile beraber daha savaş devam ederken bile uyandığını da unutmayalım. İJ yapmakla bayılacak ya da tükenecek değil. Uyanış öncesi hasarlar ağır geldi yani, İJ değil.Kendi işini bitirdi.
Adam akıllı saldırı gücü olan bir ifrit jambe var şu an, o da bedenine ağır geliyor daha.
Jinbē de Yamato'dan yiyeceği bir fiskeyle savaş dışı olur zaten şu an. Alabileceği maksimum Jack, Cracker bile baskın gelir. Ortalama bir YK3 seviyesinde şu an. Fazlası olsa BM tayfasını adaya getirmekten çekinmezdi Oda. Denjiro, Kawamatsu falan boşta gezdi.
Ayrıca Yamato'nun buz kullanıcısı olduğunu unutmayalım, hem Sanji'yi hem de Jinbē'yi dezavantajlı duruma düşürüyor bu yeteneği.
7. de zoro herhalde
Hayır, Zoro sağ kol liginde değilhayır Yamato sağ kol oldugundan, Zoro sol kol ligine düşüyor
Zoro>Yamato.7. de zoro herhalde