Benim tanıdığım @Tiksav Lee bunun altında kalmazEvet, bu Tiksav'in hayali. Aslı olanda Law ile yüz yüze kalmak ise insana...
@RedTeroR Yokuz diye koyvereceğimi sanma. Evelallah Law'ı herkese karşı savunurum. :dd.d
Benim tanıdığım @Tiksav Lee bunun altında kalmazEvet, bu Tiksav'in hayali. Aslı olanda Law ile yüz yüze kalmak ise insana...
@RedTeroR Yokuz diye koyvereceğimi sanma. Evelallah Law'ı herkese karşı savunurum. :dd.d
Savunmamışsın malesef çünkü Law'ın Kaido ve Big Mom'la başarılı sonuçlanan birebir kapışması yok. Açık bulmadan kafa kafaya dövüştüğü yer de yokEvet, bu Tiksav'in hayali. Aslı olanda Law ile yüz yüze kalmak ise insana...
Boş yapmışsın yandan vuruyor korurken yediği saldırı ne alaka. Big Mom kide odaklıyken yandan vuruyor somra prometheustan saldırı yiyorKid panelinin devamını da atsan sorun kalmayacak, Law'un Kid'i korurken yediği saldırıyı almıssın
Mangada olan;Savunmamışsın malesef çünkü Law'ın Kaido ve Big Mom'la başarılı sonuçlanan birebir kapışması yok. Açık bulmadan kafa kafaya dövüştüğü yer de yok
O attığın kısmın öncesini atsana. Law kimin sayesinde açık bulup Big Mom'u yere düşürmüş.
Boş yapmışsın yandan vuruyor korurken yediği saldırı ne alaka. Big Mom kide odaklıyken yandan vuruyor somra prometheustan saldırı yiyor
Mangada olan mı ? ahahahahhahaha siz şu sayıları nasıl okuyorsunuz cidden merak ediyorum ya. Law, benden sonra vuruyorsun diye ağlıyor ama her zaman Kid'in yarattığı açıktan yararlanarak vuruyor. Sanki kendisi birebir yüzleşmişte Kid o açıkla vuruyor.Mangada olan;
"Hey Kid, ne zaman bir hamle yapsam peşinden bir saldırı yapıp benim verdiğim hasarın üstüne yatıyorsun. Yiyosa önce sen saldırı yap sonra ben üstüne çakayım bir tane"
"Hayatta olmaz Law."
Okuyan bazılarının anladığı
Law hep başkalarının sağladığı açıkla vuruyor, Kid'in Mama'yla birebir vssi var.
kid yük oldugu için adam gibi savaşmıyor bir nevi Law Big Mom'ı oyalarak Kid'i korumuş oluyorSavunmamışsın malesef çünkü Law'ın Kaido ve Big Mom'la başarılı sonuçlanan birebir kapışması yok. Açık bulmadan kafa kafaya dövüştüğü yer de yok
O attığın kısmın öncesini atsana. Law kimin sayesinde açık bulup Big Mom'u yere düşürmüş.
Boş yapmışsın yandan vuruyor korurken yediği saldırı ne alaka. Big Mom kide odaklıyken yandan vuruyor somra prometheustan saldırı yiyor
Ulan adamın kendi bunu demiyor Law'a. Law yaptığı şark kurnazlığını görüyor yüzüne vuruyor da işine gelmediği için konuyu kapatmaya çalışıyor senin dediğine bak.Mangada olan mı ? ahahahahhahaha siz şu sayıları nasıl okuyorsunuz cidden merak ediyorum ya. Law, benden sonra vuruyorsun diye ağlıyor ama her zaman Kid'in yarattığı açıktan yararlanarak vuruyor. Sanki kendisi birebir yüzleşmişte Kid o açıkla vuruyor.
Kaido'nun saldırılarının Yamato'ya öyle fazla etki etmemesi ile Killer ne alaka tam anlayamadım. Killer Yamato'ya bir yerde vurup gözünün ferini aldı da ben mi kaçırdım. Yamato gayet dayanıklı bir karakter bunu asla inkar etmedim ama elinde başka bir şey yok. Zoan meyvesinin 2 tane özelliğini gördük ve ikiside sağ kol klasmanında dandik featler. Kaido ile çarpıştırdığı buz nefesi Kaido'nun hibrit form nefesiyle denk gösterildi, sonuç? Kaido'nun nefesi mi en güçlü yeteneği. King'in lavları bin basar o saldırıya muhtemelen. Buz zırhı çok mu dayanıklı? Değil, bir tane raime hakke'ye tuzla buz oluyor ve üstüne Yamato dövüşü Luffy'e bırakırken şöyle söylüyorKız balyozla vurmuş. Kan revan içinde bırakmasını mı beklediniz anlamıyorum ki? Gözle görülür hasar vermemesi normal zaten. Yonkou uçurması da beklenmez.
En başta luffy’nin g4 vuruşları da gözünü beyaz yaptı. Hatta kınlar başardı bunu. Ama dövüş sonunda luffy’nin saldırılarında görmemeye başladık onu.
Onu geçtim kaido’nun saldırıları da yamatoda öyle etki göstermedi. Şimdi kaido’nun saldırı gücü killer’dan daha mı düşük yoksa yamato kaido’dan dayanıklı mı?
saldırı gücü kuvvet ve hakiden gelir. Kuvvetinin yüksek olduğunu defalarca gördük meyvesiz halinde bile. Hakisi de sağ kollarla kıyaslarsak iyi. Üstüne buz ekliyor. King ve marco saolsun sağ kolların haki standardı düştü baya.
Hemen atayım.Savunmamışsın malesef çünkü Law'ın Kaido ve Big Mom'la başarılı sonuçlanan birebir kapışması yok. Açık bulmadan kafa kafaya dövüştüğü yer de yok
O attığın kısmın öncesini atsana. Law kimin sayesinde açık bulup Big Mom'u yere düşürmüş
Sen de var ya az fitne fesatçı değilsin he.Benim tanıdığım @Tiksav Lee bunun altında kalmaz
Bundan sebep yakındı fakat neyse ki hiç olmadı. Mom, bunun için pat pat cevapları verdi.Mangada olan;
"Hey Kid, ne zaman bir hamle yapsam peşinden bir saldırı yapıp benim verdiğim hasarın üstüne yatıyorsun. Yiyosa önce sen saldırı yap sonra ben üstüne çakayım bir tane"
"Hayatta olmaz Law."
Okuyan bazılarının anladığı
Law hep başkalarının sağladığı açıkla vuruyor, Kid'in Mama'yla birebir vssi var.
@Tiksav Lee Sen git bir hava al güç topla gel geçen seferki gibiBenim tanıdığım @Tiksav Lee bunun altında kalmaz