Baya kötü olmuş. Mangayla farklı olmuş bir de.Epeydir izlemiyorum yani izlemiyorum derken hype sahnelerine bakınırdım arada youtube'dan kötü mü olmuş
Baya kötü olmuş. Mangayla farklı olmuş bir de.Epeydir izlemiyorum yani izlemiyorum derken hype sahnelerine bakınırdım arada youtube'dan kötü mü olmuş
Çok kötü ne yaptığı belli değil.Epeydir izlemiyorum yani izlemiyorum derken hype sahnelerine bakınırdım arada youtube'dan kötü mü olmuş
Ya şimdi youtubedan bakardım da çok gömülünce bakmak bile istemedim yaBaya kötü olmuş. Mangayla farklı olmuş bir de.
Bence de yani bm'yi mal edildiği için ortalık karıştı ancak iki tane hayvan gibi gücü olan yonkou'nun ortalama üstü saldırılarını birleştirip attı desek yine de devasa birşey olduğu ortaya çıkıyor.Çok kötü ne yaptığı belli değil.
Opun gördüğü en güçlü iki üç saldırıdan biri bu.
Birbirleriyle yarışıyorlardı Kaido ve Bm. ikisinin de alta kalıcağını sanmıyorum. Bence baya tam güçlerine yakın bir şekilde attılar saldırılarını.Bence de yani bm'yi mal edildiği için ortalık karıştı ancak iki tane hayvan gibi gücü olan yonkou'nun ortalama üstü saldırılarını birleştirip attı desek yine de devasa birşey olduğu ortaya çıkıyor.
Evet, bu Tiksav'in hayali. Aslı olanda Law ile yüz yüze kalmak ise insana...Birebir kalınca Eustass Kid
Birebir kalınca Law
Prometheus wins
@Ölüm Cerrahı @artyomdh bunlara da bulaşayım da sabah az eğleneyim
Kid panelinin devamını da atsan sorun kalmayacak, Law'un Kid'i korurken yediği saldırıyı almıssınBirebir kalınca Eustass Kid
Birebir kalınca Law
Prometheus wins
@Ölüm Cerrahı @artyomdh bunlara da bulaşayım da sabah az eğleneyim
Aaa şunu da unutmamalı. Kendi çıkamıyor daha, birde birebir diye laf atıyor. Hele burada da halletseydi ya kendi işini.Kid panelinin devamını da atsan sorun kalmayacak, Law'un Kid'i korurken yediği saldırıyı almıssın
normalde buna Law Kid'in kıçını kurtarıyor deriz, hurdacıların böyle sahneleri yancılık olarak yorumlamaları üzücü bir durumAaa şunu da unutmamalı. Kendi çıkamıyor daha, birde birebir diye laf atıyor. Hele burada da halletseydi ya kendi işini.