Abi yani ben o kadar yazdıktan, aramızda böyle uzunca tartıştıktan sonra hala milletin aklıyla gaza gelmişsin falan demen ayıp oluyor ama yani ne diyim kiŞu yoruma diyecek hiçbir sözüm yoktur. Sen kendini bayağı şartlamışsın nefret etmeye. Söylediğinin tutarlılığı bile yok. Sen KF'deki arkadaşların fazla gazına gelmişsin. Karakteri de hiç anlamamışsın. Onu sadece inatçı olmakla itham ediyorsun.
Yani aksini gösterecek şeyleri özetleyerek yazdım buraya, manga sayfalarını tek tek atmam mı lazım ki ne yapıyım daha. Adamın bir sürü farklı duygu ve psikolojide hareketler ettiği sayfaları okuduk.Zoro'nun bize gösterilen tek bir yönü var o da hırsı başka da hiçbir insani yönü yoktur. İyi içer, bol bol yatar, iyi eğitim yapar dövüş esnasında cool davranışlar sergiler. Başka da bir yeteneğe sahip değildir.
Sırf sen Yamato daha yeni karakter, yeni tanıtıldı paneli az dedin diye Zoro'nun ta en başta ilk tantıldığı kısımlarda bile ne kadar komplike, ne kadar insan bir karakter olarak gösterildiğini anlatmaya çalıştım. Yoksa bütün mangayı ele alsam Zoro'yu insani yönüyle övecek daha bir sürü panel bulurdum.
Zoro boş karakter değil insani dedim diye Zoro fanı da yaptın ya beni ben senle daha da konuşmamSıkıntı da burada zaten. Konuyu Yamato'ya getirdiğimiz zaman ne şizofrenliği kalıyor, ne kişiliksizliği kalıyor. Aynı eleştiri Zoro'ya geldiği zaman ilahınıza dokunulmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz. Hangi karakter kusursuz ki tek kusurlu Yamato'ymuş gibi tepki veriyorsunuz!?