Kapakta var ya işte.Ne zaman seriden yamato çıktı seri benim için bitti yamato gelene kadar da op yok benim için
Mira ve yoruiçiye ayıp ettin minatom, jön auralımYoruichi, Erza, Mira, Yamato... Auraları bir başka...
Kapakta var ya işte.Ne zaman seriden yamato çıktı seri benim için bitti yamato gelene kadar da op yok benim için
Mira ve yoruiçiye ayıp ettin minatom, jön auralımYoruichi, Erza, Mira, Yamato... Auraları bir başka...
Baştaki karakter > anime manga evreni diğer kadın karakterler toplamı. Yamato getirini götürünü bile yapamaz.Yoruichi, Erza, Mira, Yamato... Auraları bir başka...
Tabi tabi auraları.
Kapakta var ya işte.
Mira ve yoruiçiye ayıp ettin minatom, jön auralım
Setsuno Nine'yi eklemedim diye yanlış anlaşılıyorum. Hepsi de serileri içerisinde belirli bir bir gücü ve ağırlığı olan kadınlar, kolay kolay karizmalarını çizebilen çıkmaz.Baştaki karakter > anime manga evreni diğer kadın karakterler toplamı. Yamato getirini götürünü bile yapamaz.
Tabi tabi karizmalarınıSetsuno Nine'yi eklemedim diye yanlış anlaşılıyorum. Hepsi de serileri içerisinde belirli bir bir gücü ve ağırlığı olan kadınlar, kolay kolay karizmalarını çizebilen çıkmaz.
Neyi tam olarakKıskanma