Dediğini gayet iyi anladım. Sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Yamato 1056. bölümde tayfaya katılacağım diyor evet. Buradaki amaç kabul etmesen de Oda'nın bizi ters köşe yapma çabası. Wattpad aşk fantezisiyle mi neyle kıyaslarsın bilmem ama Oda böyle şeyleri yapıyor. Sonrasında senin sorduğun soruyu Momo da soruyor zaten. Cevap olarak da Yamato bir şeyler zırvalıyor.Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Cidden okumadan cevap yazdığını düşünmeye başlayacam. Yazdığından şu çıkıyor. Tüm suç yamato da çünkü o salak Yamato gerçek biriymiş gibi yazmışsın ve tüm suçu ona atmışsın O 1056 çatı konuşmasının hiç bir mantığı yok. Bizi kandırmak için mi yazılmış? Hocam wattpad ta vampir aşk fantazisi yazan ergen kızlar bile böyle saçma mantıksız kurgular yazmıyorlar.
Senin koyduğun panel hemen çatıdaki tayfaya katılacam muhabbetinden sonra geçiyor. Buradaki bahanesi 1059 flashbackteki zoro'nun momo'nun gururunu incitme demesi üzerine sözde oda tarafından uydurduğu saçmalıktı, gerçek bir sebep değildi. Ben burada oda'nın yaptığı saçmalığı beğenmiyorum. Mesela Carrot'u da severim. Tayfaya gelmesini isterdim. Ama Carrot da sesimi çıkarmıyorum. Yamato hiç tayfaya katılacam demese, oda da tayfaya almasa sesimi çıkarmazdım.
Burada bütün suç karakterin mi diyorsun. Bu mantıkla her karakterin kusurunu yazara yıkabiliriz. Bunun sonu yok. Kendi evrenine göre değerlendirdiğimizde evet Yamato akli dengesi yerinde bir karakter değil. Dediğim gibi beğenmemeni de anlıyorum. Bence de iyi yazarlık değil. Bu konuda elden bir şey gelmez. Üstte @carpe d. em 'nin dediği gibi Wano genel olarak kötü bir arctı.