Düzelttim.Bir Newgazeteci olarak inanılmaz keyfilendim bahçede
Düzelttim.Bir Newgazeteci olarak inanılmaz keyfilendim bahçede
Ne mermisi, füzeye füzeye.Tiksav Lee: 3 aylığına Sakazuki avatarı ve banneri kullanacak, 2 haftalığına Amiralleri övecek, profiline Amiral > Yonko yazacak, 1 aylığına nickini Büyük Komutan Başbuğ Sakazuki yapacak. Bu biraz mermiye kafa atmak gibi olmuş
Hatırlatma hatırlatmaTiksav Lee: 3 aylığına Sakazuki avatarı ve banneri kullanacak, 2 haftalığına Amiralleri övecek, profiline Amiral > Yonko yazacak, 1 aylığına nickini Büyük Komutan Başbuğ Sakazuki yapacak. Bu biraz mermiye kafa atmak gibi olmuş
Ne mermisi, füzeye füzeye.
Sen de cezanı çek de, bir Akainucu olarak ben de keyifleneyim.Bir Newgateci olarak inanılmaz keyfilendim bahçede
Ben gelene kadar Yamato harbiden tayfaya gelirSen de cezanı çek de, bir Akainucu olarak ben de keyifleneyim.
Sen de gitçem gitçem diyip bizi ayakta uyutuyon heeBen gelene kadar Yamato harbiden tayfaya gelir
Ben gelene kadar Yamato harbiden tayfaya gelir
Ben gelene kadar da katılmış olur.Ben gelene kadar Yamato harbiden tayfaya gelir
Banımın açılmasını ben talep etmedim. İstersen açayım diye Mihawk öneride bulundu, ben de sizi özlemişken zaten fındıktayım forum ders çalışmama engel olmuyor istesem de çalışamıyorum.Sen de gitçem gitçem diyip bizi ayakta uyutuyon hee