WB'den daha adamdır.En az WB kadar adamdır.
WB'den daha adamdır.En az WB kadar adamdır.
Canım çekti beni de ekibe alın bu nedir ya ajsdasdlkj@Smoker bölüm çıktığında bana@Mihawk @Siyah Ateş @Count Alucard @Skywalker_61 @Sir Crocodile banner resim yazı falan vs hepsi ortaklaşa ceza paylaştırır mısın gönlü olsun hepsinin
Ceza süren ne fazlaysa haftalık paylaşalım olmadı gif yapalım dönsün dursun tabela@Smoker bölüm çıktığında bana@Mihawk @Siyah Ateş @Count Alucard @Skywalker_61 @Sir Crocodile banner resim yazı falan vs hepsi ortaklaşa ceza paylaştırır mısın gönlü olsun hepsinin
Elinizi korkak alıştırmayın ne yapsanız hakkıdırCeza süren ne fazlaysa haftalık paylaşalım olmadı gif yapalım dönsün dursun tabela
@Smoker 1 aylığına bi profil resmi ayarlarız demişti sonra millet kuyruğa girdi arkadaş bu neymiş böyle. Gel @RedTeroR sanada yer buluruz bi kulağımın arkası kaldı boşCeza süren ne fazlaysa haftalık paylaşalım olmadı gif yapalım dönsün dursun tabela
Oraya da avatar ayarlarızkulağımın arkası kaldı boş
Diğer arkadaşlar için üzgünüm@Smoker bölüm çıktığında bana@Mihawk @Siyah Ateş @Count Alucard @Skywalker_61 @Sir Crocodile banner resim yazı falan vs hepsi ortaklaşa ceza paylaştırır mısın gönlü olsun hepsinin
Paylaşımcılıksızlık.Diğer arkadaşlar için üzgünüm
Bir Newgateci olarak inanılmaz keyfilendim bahçedeDaha da okumam şerefsiz caponun serisini