Senin bir sonraki iddianın konusu netleşti o zaman
Gıcık aldığın bir karakterin bannerını da yaparsan Oda'nın seninle işi bitmiş olur.
Avatar olmamış karakterin daha şekil avatahahahaha
O tipsizin en iyi hâli buAvatar olmamış karakterin daha şekil avatahahahaha
Ben çok değiştim. :/Count Alucard: 1 aylığına Toei'nin elinden çıkma kötü Doflamingo avatarları kullanacak.
Bu bir şeref lan bari Fuji kullansaydı o çok fenaydı @Count Alucard
Anlayamazsın...Doff avatarı mı şeref? Asıl ceza olarak Zoro avatarı vaad edenler var onlar ceza değil de ödül alacak
Garp adam mıdır? Bunu profille cevaplayabilir misin?Oda giderayak yaptığı saçmalıklarla Garp profili de yaptırdı...Ama gerçekten ağır saçmalık tayfaya katılmamasında sorun yok ama aylarca bu kıza ben de Oden gibi maceralara atılacağım tatavası yaptırdın hatta son bölümde de Luffy'e yetişeceğim falan dedirttin.Şimdi pat diye bir dakika yav ben geri katılmayayım bunlara biraz wano da takılırım sonra açılırım yaptırıyorsun ...
Ronaldinho silüetli Lincoln Henrique de olur aslında@Lucky Luke Verilecek ceza belli olmadıysa, sezon sonuna kadar senden Valerien İsmail ya da ANÇ'li profil fotoğrafı istiyorum. Bunun için anket açabiliriz.
Benden bu kadar artık Oda düşünsünGıcık aldığın bir karakterin bannerını da yaparsan Oda'nın seninle işi bitmiş olur.