La böyle cezalar mı olur@Count Alucard @Skywalker_61
Avatar değişmemiş hala.Ben çok değiştim. :/
Anlayamazsın...
Garp adam mıdır? Bunu profille cevaplayabilir misin?
@Lucky Luke Verilecek ceza belli olmadıysa, sezon sonuna kadar senden Valerien İsmail ya da ANÇ'li profil fotoğrafı istiyorum. Bunun için anket açabiliriz.
Seç birini burası demokratik bir ülkeLa böyle cezalar mı olur@Count Alucard @Skywalker_61
Ben cezamı bölüm çıkınca çekicem hem sıra var ceza vermek isteyenlerden kuyruğa geçin yada @Smoker dan numara alınSeç birini burası demokratik bir ülke
Biz demokrasiyle karar veririz. @Sir Crocodile da gelir üçlü koalisyon oluştururuz.Ben cezamı bölüm çıkınca çekicem hem sıra var ceza vermek isteyenlerden kuyruğa geçin yada @Smoker dan numara alın
Anasol D hükümeti gibi oluruzBiz demokrasiyle karar veririz. @Sir Crocodile da gelir üçlü koalisyon oluştururuz.
Garp adam değildir.Güçlü bir karakter belki de en güçlülerinden ama adam değildir.Adamlık müessesine tepki olarak doğmuş bir karakterdir.Ben çok değiştim. :/
Anlayamazsın...
Garp adam mıdır? Bunu profille cevaplayabilir misin?
@Lucky Luke Verilecek ceza belli olmadıysa, sezon sonuna kadar senden Valerien İsmail ya da ANÇ'li profil fotoğrafı istiyorum. Bunun için anket açabiliriz.
En az WB kadar adamdır.Garp adam değildir.Güçlü bir karakter belki de en güçlülerinden ama adam değildir.Adamlık müessesine tepki olarak doğmuş bir karakterdir.
Ooo yapıştırırım cidden cezayı acımam...Biz demokrasiyle karar veririz. @Sir Crocodile da gelir üçlü koalisyon oluştururuz.
Rahmetli Wb'nin yakınları forumda olsa bu yorumu görse sana hakaret davası açarlardı Wb ile Garp'ı aynı cümlede kullandığın için.Ölünün arkasından konuşulmaz konu dışına çıkmayalım neyseEn az WB kadar adamdır.