Umarım redon "cuma günü fake spoiler çıkardık, orjinali bu" deyip gerçek spoileri verir.
Öyle bir şey olursa gülmekten ölürüm. Hiç ceza yemeyen 3,5 kişiden birisi olurum xDUmarım redon "cuma günü fake spoiler çıkardık, orjinali bu" deyip gerçek spoileri verir.
@UnKaidou ya yazık olur.Umarım redon "cuma günü fake spoiler çıkardık, orjinali bu" deyip gerçek spoileri verir.
Luffy'nin ödülü konusunda kumar vardı sanki o ne oldu?Öyle bir şey olursa gülmekten ölürüm. Hiç ceza yemeyen 3,5 kişiden birisi olurum xD
Onu çektik ya hocam. Kaybettiğim iki iddia'da Odanın dandikliğindenLuffy'nin ödülü konusunda kumar vardı sanki o ne oldu?
Ödül konusunda temiz sıvadı.Onu çektik ya hocam. Kaybettiğim iki iddia'da Odanın dandikliğinden
Adam Goroseilerin endişesini çiziyor. Teke tek almış adam 2v1 almış novalarla eşit alıyor.Ödül konusunda temiz sıvadı.
Yamato'nun katılma ihtimali yüksek gözüküyordu ama karakterin tayfayla etkileşimi, karakter gelişimi olmadı arc boyunca. Luffy de hiçbir şey söylemedi. Spoiler doğru çıkarsa bu karakteri başından sonuna kadar kötü işlediği net zaten. Bir Oden'im diyor, Bir Kaido'nun oğluyum diyor, saçma sapan işler.Adam Goroseilerin endişesini çiziyor. Teke tek almış adam 2v1 almış novalarla eşit alıyor.
Yamato Luffylerle gidicem macere istiyorum diyor. Sonra yıllardır hapis kaldığı Wanoyu gezmek istiyor. Hani okuyucuyu aptal yerine koymak bu. O yüzden bu iddiaları kaybetmek hiç koymuyor.
2 İmparator hemen hemen 9 Milyar ödül yapıyor bunları 3e bölüp eşit dağıttı sırf Şenksle görüşmeden onu geçmesin diye. Yoksa Kid ve Law'ın hakkı 2 Luffynin 4tü öyle olsa ben kazanıyordum
Olsun be en azından forumca güldük eğlendik.Buna değerdi.Varsın spoiler fake çıksın farketmez.Gene olsa gene çekerim videoyu@UnKaidou ya yazık olur.
Olsun be en azından forumca güldük eğlendik.Buna değerdi.Varsın spoiler fake çıksın farketmez.Gene olsa gene çekerim videoyu