Yoo gözükmüyordu sana hiç yakıştıramadımYamato'nun katılma ihtimali yüksek gözüküyordu
Yoo gözükmüyordu sana hiç yakıştıramadımYamato'nun katılma ihtimali yüksek gözüküyordu
Davayı savunmak ayrı mesele usta.Yoo gözükmüyordu sana hiç yakıştıramadım
Öyle bir şey olursa çok eğleniriz elimizde sağlam malzeme var.Umarım redon "cuma günü fake spoiler çıkardık, orjinali bu" deyip gerçek spoileri verir.
Eğer spoiler fake ise, ben kazanmış olurum, değilse de adaşım kazanır, onun kazanmasıyla ben de kazandım sayarım kendimi. Her türlü kazanıyorum yani.@UnKaidou ya yazık olur.
Balon evde de uçar, dışarıda da uçar diyorsun yani...Eğer spoiler fake ise, ben kazanmış olurum, değilse de adaşım kazanır, onun kazanmasıyla ben de kazandım sayarım kendimi. Her türlü kazanıyorum yani.
Aynen, insanın kendini bilmesi güzel şey.Balon evde de uçar, dışarıda da uçar diyorsun yani...
Patlayan sensin baloncuğum.Aynen, insanın kendini bilmesi güzel şey.
Oda malsa, ben ne yapayım? 99 bölüm katılacak de, sonra iki ark sonra katılır diye lafından dön. Son spoilera kadar sen de "ben tek bu konuda patladım" şeklinde takılıyordun, hatırlatırım.Patlayan sensin baloncuğum.
Hala hayal görüyorsun "Sahte spoilerdır falan" diye. :S