Kahkaha attım lan. Ahahah. Kardeşlerim bu kutlu güne uyandık, mutluyuz...
Kahkaha attım lan. Ahahah. Kardeşlerim bu kutlu güne uyandık, mutluyuz...
@Smoker liste hazır
Gelecek diyip iddia koyup ilk sayfadaki listede olmayanlar
@Alpamis sayfa 7
@Jazz Lambası sayf 8-10
@senpaii sayfa 14
@FallAsleep sayfa 17
@Killua Zoldyck sayfa 22
@Chris sayfa 23
@Rosinante sayfa 25
gelir diyip iddia koymalayanları da yaziyim mi ?
Yazmışsın ama iddaa söylememişsin, patlamışsın ama neyse alıştın zaten patlamaya dokunmaz sana...Bunun sonucu kesin diye katılmamıştım bile ben katılsak gümleyecektik Allah korumuş.
Big brother sizi izliyor haberiniz olsun yapmışlar.Bana uygun bi ceza bulamamıştık o yüzden iddia koymamıştım da, bu nasıl bi liste ya oldu olacak fişleseydiniz bi de
Ben sen miyim 40 yılın başı kesin sanılan şeyde yanılmışım. Oda’nın ayıbı gelmemesi burada gelmeyecekte nerede gelecek her iş jinbe gibi olmaz.Yazmışsın ama iddaa söylememişsin, patlamışsın ama neyse alıştın zaten patlamaya dokunmaz sana...
Olum yanılmadığın konu mu var senin?Big brother sizi izliyor haberiniz olsun yapmışlar.
Ben sen miyim 40 yılın başı kesin sanılan şeyde yanılmışım. Oda’nın ayıbı gelmemesi burada gelmeyecekte nerede gelecek her iş jinbe gibi olmaz.
Valla güzel öneriler varmış biri olabilirBana uygun bi ceza bulamamıştık o yüzden iddia koymamıştım da, bu nasıl bi liste ya oldu olacak fişleseydiniz bi de
Valla güzel öneriler varmış biri olabilir
Muhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
Sana olan saygım inanılmaz arttı.Muhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.