Forumda şimdiye kadar gördüğüm en ilginç olay brom geçmiş olsun :dMuhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
Forumda şimdiye kadar gördüğüm en ilginç olay brom geçmiş olsun :dMuhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
ŞaşırtmadıYazmışsın ama iddaa söylememişsin, patlamışsın ama neyse alıştın zaten patlamaya dokunmaz sana...
vay be iddia kaybettiğime bu kadar sevineceğimi zannetmemiştim İyi ki kaybetmişin hee.İyi sohbet döndü.Tek kötü yanı bu forumda artık o video ile hatırlanacam O Video benim sicilime işlendi.
Akşam kılıcını kokladın mı? Vakitleri atlama sakınForumda şimdiye kadar gördüğüm en ilginç olay brom geçmiş olsun :d
Şaşırtmadı
Ya yemek yerken bıçağı ani bir refleksle ağzımla tuttum. Sanırım yavaş yavaş yerleşiyor bünyeyeAkşam kılıcını kokladın mı? Vakitleri atlama sakın
1 haftaya markette gezerken manav reyonu ve saç boyası reyonu önünde takılmaya başlarsın.Ya yemek yerken bıçağı ani bir refleksle ağzımla tuttum. Sanırım yavaş yavaş yerleşiyor bünyeye
Hemen sabitledim.Yorum için teşekkürler.Şahsen biraz endişeliydim videoyu atmaya.En sonda tüm cesaretimi toplayıp attım.Sonuçta erkek adam dediğin sözünde durmalı.Sağolsunlar burada ki arkadaşlarda güzel bir şekilde tepki verdiler.(@YonToryu beni şişman beklediği için o hayalkırıklığına uğradı sanki)Yorumu attım, sabitlersin artık. :d
Hemen sabitledim.Yorum için teşekkürler.Şahsen biraz endişeliydim videoyu atmaya.En sonda tüm cesaretimi toplayıp attım.Sonuçta erkek adam dediğin sözünde durmalı.Sağolsunlar burada ki arkadaşlarda güzel bir şekilde tepki verdiler.(@YonToryu beni şişman beklediği için o hayalkırıklığına uğradı sanki)