Yarın bahçenin çimlerini zor kesicem1 haftaya markette gezerken manav reyonu ve saç boyası reyonu önünde takılmaya başlarsın.
Yarın bahçenin çimlerini zor kesicem1 haftaya markette gezerken manav reyonu ve saç boyası reyonu önünde takılmaya başlarsın.
Düşünsene bir bölüm sonra Yamato geliyormuş tayfayaHemen sabitledim.Yorum için teşekkürler.Şahsen biraz endişeliydim videoyu atmaya.En sonda tüm cesaretimi toplayıp attım.Sonuçta erkek adam dediğin sözünde durmalı.Sağolsunlar burada ki arkadaşlarda güzel bir şekilde tepki verdiler.(@YonToryu beni şişman beklediği için o hayalkırıklığına uğradı sanki)
Oda’nın resmini duvara asıp tokatladığı video gelir bu seferDüşünsene bir bölüm sonra Yamato geliyormuş tayfaya
Düşünsene bir bölüm sonra Yamato geliyormuş tayfaya
Aynen bu şekilde tepki verirdim.Düşünsene bir bölüm sonra Yamato geliyormuş tayfaya
Çok iyidi aga ne hayalkırıklığıHemen sabitledim.Yorum için teşekkürler.Şahsen biraz endişeliydim videoyu atmaya.En sonda tüm cesaretimi toplayıp attım.Sonuçta erkek adam dediğin sözünde durmalı.Sağolsunlar burada ki arkadaşlarda güzel bir şekilde tepki verdiler.(@YonToryu beni şişman beklediği için o hayalkırıklığına uğradı sanki)
Oda iddiayı gördü herhalde. Herkese ceza kesiyor.Düşünsene bir bölüm sonra Yamato geliyormuş tayfaya