Keşke iddiaya girseymişim
Lanet Wano'yu ve Oden'i sürekli anlatan bir karakterin tayfada olduğunu hayal et. Bunun olmayışı tabii ki kaliteyi yükseltir.Yamato tayfaya katılmadı diye serinin kalitesi yükseldi yazan forumdaşlar... Roger dirilip, öyle KK olunmaz kardeşim, yanlış yapıyorsun bu işi deyip tekrardan kk olmadığı sürece serinin kalitesi yükselmez. Wano'yu komple iptal etmemiz ve hafızamızdan silmemiz gerekiyor.
Bunu söylediğinize göre Kaido'nun şu sözleri sizin için pek bir anlam ifade etmiyor olsa gerek.Ben Oden dedim çünkü sen Roger'ın hazinesi muhabbetiyle başlayan büyük korsan çağına vurgu yaptın. O hazineyi bulmasını sağlayan Oden'di. Roger'ın Garp'la fi tarihinde Arı kovanında yaptıkları dışında başka ne aksiyonu var da şahsın bizatihi kendi varlığının bir önemi olduğundan bahsedelim.
Datte detayı güzeldi.
Bu ne şimdi? Roger'ın gücünden bahsediyorsa ne olmuş. Kimse zaten Roger'a güçsüz demedi. Adamın dirilmesinin hikayeyi nasıl kurtaracağını konuşuyoruz gücünü değil.Bunu söylediğinize göre Kaido'nun şu sözleri sizin için pek bir anlam ifade etmiyor olsa gerek.
Bu tartışmayı uzatmak, ikimiz için de vakit kaybı olacak gibi duruyor. Bitirelim mi? Ne dersiniz?
Unyamato salgınına yakalanmışsınNefes almakta zorluk çekiyorum şuan. Göz pınarlarım aşırı faal ve karnımdan tuhaf sesler geliyor.
@carpe d. em doktor maruz kaldığım şeyler bunlar;
Tanı nedir ?
Wano'da yaşananlar yüzünden seri o kadar kötü durumdaki evet, Wano'ya dair herhangi bir şeyden bahsedilmemesi bile kaliteyi yükseltir kabul.Lanet Wano'yu ve Oden'i sürekli anlatan bir karakterin tayfada olduğunu hayal et. Bunun olmayışı tabii ki kaliteyi yükseltir.