Ben de anlık moodu yaptım. Şu an tam böyle sırıtıyorumBir süre büyük üstadı avatar yapmam gerekecek.
Ben de anlık moodu yaptım. Şu an tam böyle sırıtıyorumBir süre büyük üstadı avatar yapmam gerekecek.
Eyvallah reis düşüncen için sağolasın@UnKaidou dostum makara bir yana bir daha bu tarz bir aksiyona girme. Kimse girmesin. Allah korusun kendini feci sakatlayabilirdin.
Roger mı serinin seviyesini yükseltecek?Yamato tayfaya katılmadı diye serinin kalitesi yükseldi yazan forumdaşlar... Roger dirilip, öyle KK olunmaz kardeşim, yanlış yapıyorsun bu işi deyip tekrardan kk olmadığı sürece serinin kalitesi yükselmez. Wano'yu komple iptal etmemiz ve hafızamızdan silmemiz gerekiyor.
Başka kim yükseltebilir? Roger kadar eski korsanlar bile One Piece'in peşine düşmüşse sebebi Roger. O hariç kimse yükseltemez. Nika'nın Karasakal'ı ya da Sakazuki'Yi dövmesi mi yükseltecek? Heyecanla beklediğimiz gizemler mi ya da? Gizemler konusunda patlaya patlaya ilerliyoruz. Çare Roger.Roger mı serinin seviyesini yükseltecek?
Avatara bakRoger mı serinin seviyesini yükseltecek?
Sen kendine bakAvatara bak
Asıl sen bakSen kendine bak
Roger, Oden olmasa ömründe bir düzgün başarısı olmadan Ace'i bile yapmadan hastalıktan mortu çekecek adamdı. Geri gelip kurtarabileceği bir şey yok onunBaşka kim yükseltebilir? Roger kadar eski korsanlar bile One Piece'in peşine düşmüşse sebebi Roger. O hariç kimse yükseltemez. Nika'nın Karasakal'ı ya da Sakazuki'Yi dövmesi mi yükseltecek? Heyecanla beklediğimiz gizemler mi ya da? Gizemler konusunda patlaya patlaya ilerliyoruz. Çare Roger.