Valla tam güldü herkes patladıUlan @YonToryu her bölüm Oda üzerine geldi ama hayat bu seferlik sana da güldü be.
Valla tam güldü herkes patladıUlan @YonToryu her bölüm Oda üzerine geldi ama hayat bu seferlik sana da güldü be.
Odeni sevmediğim için onu seçtim daha kötüsü varsa bannerlarda onuda alabilirim.Banner da sevmediğin bir karakter olursa tam oturur.
Çoook iyi...Muhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
İyi ki Yamato olayı patlamış ya.Çoook iyi...
Ben de kendi cezamı sert sanıyordum, meğer hiç de sert değilmiş.
Reddit ekibi de çok iyi eğlenmiş. Gelmeyecek diyenleri aşağılıyorlardı. Yorumları okudukça gülüyorum.Valla tam güldü herkes patladı
Sözünü tuttu. Adam görün adam.Muhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
Reddit ekibi de çok iyi eğlenmiş. Gelmeyecek diyenleri aşağılıyorlardı. Yorumları okudukça gülüyorum.
Adamın dibidir hem de. İddia dediğin böyle olur gte geleceksen böyle şekil geleceksin. Yok bannerım değişsin yok 8 gün x avatarı yok üç gün senseye çıraklık yapacağım falan nedir la bunlar : / Adam yapmaya çalıştığı şeyi yaparken içeri aileden birisi girse yasal velisi kalmayacak. Ne yaparken yakalansa bir açıklama getirilir ama bunun açıklaması yok onu göze almış çıkarmış masaya vurmuş yetmemiş sandalyeye vurmuş yetmemiş yatağa vurmuş o da yetmemiş yere vurmuş. Duvara rövaşata atacaktı 10 saniye daha uzasa mevzu. Böyle adama saygı duyarım. Hail to the King @UnKaidou@UnKaidou Adamdır.