Ben gelmicek diye dediğimi hatırlıyordum onun için önden 2 hafta cezamı cekmiştim ama gelecek demişim. Bunun içinde cezamı çekerim diğer sefer cezamı @Kenshiro vermişti bu sefer başkası verebilir.@Smoker liste hazır
Gelecek diyip iddia koyup ilk sayfadaki listede olmayanlar
@Alpamis sayfa 7
@Jazz Lambası sayf 8-10
@senpaii sayfa 14
@FallAsleep sayfa 17
@Killua Zoldyck sayfa 22
@Chris sayfa 23
@Rosinante sayfa 25
gelir diyip iddia koymalayanları da yaziyim mi ?
O bir sanat eseriydi tarihe kazındı ne demek dönmeyecek muhabbetiOh be artık gelinlik muhabbeti dönmez JELDÖSÇSÇŞAPSKDJSMSMSM
@Yamato seni sürekli Chris zannedip hüzğnleniyorum değiştir lan onu
Bu konudaki yorumumu nokta ile sonlandırıyorum.
Dof ve Crocdan da büyük aşk bizimkisi..Chris geldi lan foruma @Chris bak döndü sevdiceğin
Dostum Mihawk bu videonu görse eminim Wano'ya giderdi. Eline sağlık.Muhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
Güzel olmuş. Çoğu kişi cesaret edip yapamazdı muhtemelen, helal olsun.Muhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
QTQRWFRYTJWLWOKENTEM mükemmel ahahahahahahahahahMuhtelem bu mesajı yazdıktan sonra bi 10 yıl hesaba giriş yapmam.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.Sizi tanımak güzeldi.
Verelim.Ben gelmicek diye dediğimi hatırlıyordum onun için önden 2 hafta cezamı cekmiştim ama gelecek demişim. Bunun içinde cezamı çekerim diğer sefer cezamı @Kenshiro vermişti bu sefer başkası verebilir.