Oyaji ve Shanks'ın geçeceği kesinlik kazanırsa atarım.@Shakan Bu gün seni Fuji ile vuranlara cevap verme günü, Dof'a oy atarak destek olabilirsin.
Oyaji ve Shanks'ın geçeceği kesinlik kazanırsa atarım.@Shakan Bu gün seni Fuji ile vuranlara cevap verme günü, Dof'a oy atarak destek olabilirsin.
:/Tamam işte o Luffy'i örnek almış, Luffy'de Shanks'ı. Aslında Luffy'den önce Shanks'a atması lazım.
İkinci oyunu da Shanks'a at işte.Wanpîsu wa jitsuzai suru!!!! Adamsın Oyaji
Asıl önemli olan finalde gözükmesi değil mi ?Önemli olan çıkıp çıkmaması değil. Önemli olan kimler oy vermiş diye baktığımızda orda isminin gözükmesi.
Final felan önemli değil en azından benim açımdan. Önemli olan Luffy fanı arkadaşların Luffy'e karşı sorumluluklarını yerine getirmesi. Sayımız azsa önemli degil...Asıl önemli olan finalde gözükmesi değil mi ?
Croco dediğin kendi hayatını feda ediyordu Luffy için.Kendine yakıştırabilir misin bu hareketi?
Luffy dediğin sözünden döner mi he söyle döner mi?
Anladım reis. LUFFY gibi arkadaşlarıma kendimi feda etmiştim.Önemli olan çıkıp çıkmaması değil. Önemli olan kimler oy vermiş diye baktığımızda orda isminin gözükmesi.