Rengini belli ederken sen.Oyaji ve Shanks'ın geçeceği kesinlik kazanırsa atarım.
Rengini belli ederken sen.Oyaji ve Shanks'ın geçeceği kesinlik kazanırsa atarım.
Olsun herkes hata yapabilir. Luffy affeder biz de affederiz.Croco dediğin kendi hayatını feda ediyordu Luffy için.
Anladım reis. LUFFY gibi arkadaşlarıma kendimi feda etmiştim.
Dinleyin bu adamı.Dof olmadı Ace'e verin
Hakikaten çekmişsin oyu. Seride hiçbir vasfı kalmayan Dof da oy'un duruyor ama Crocodile reise oy vermiyorsun. :/Croco dediğin kendi hayatını feda ediyordu Luffy için.
Anladım reis. LUFFY gibi arkadaşlarıma kendimi feda etmiştim.
Finalde Luffy ye vermem dedin diye çektim. :/Hakikaten çekmişsin oyu. Seride hiçbir vasfı kalmayan Dof da oy'un duruyor ama Crocodile reise oy vermiyorsun. :/
Bir de Crocodile o kadar yardım etti hayatını kurtardı Luffy'nin. Mihawk'ın elinden aldı, Akainu'nun elinden aldı bu adam Luffy'i. Luffy bu hareketini görse sana ne der diye hiç düşündün mü? :/
Ace'e verBiraz WB ve Croco Reyize yüklenin de şenksi alaşağı edelim Bende birer oyları duruyor
Kid ve Doffy varken Ace Reyiz biraz arka planda kalıyor.Şenks haterlığım için bu ikisinden çekip Wb ve Crocoya atarım bir tek.Ace'e ver