Tek oy olursa veremem dedim. Crocodile çıkınca nasıl vereyim. Sen Luffy varken Crocodile'a verir misin? 2 oy hakkı olursa veririm :/Finalde Luffy ye vermem dedin diye çektim. :/
Tek oy olursa veremem dedim. Crocodile çıkınca nasıl vereyim. Sen Luffy varken Crocodile'a verir misin? 2 oy hakkı olursa veririm :/Finalde Luffy ye vermem dedin diye çektim. :/
Croco 'nun da tek yasam hakkı vardı ama gitti onu da Luffy için veriyordu ona söz verdi diye. :/Tek oy olursa veremem dedim. Crocodile çıkınca nasıl vereyim. Sen Luffy varken Crocodile'a verir misin? 2 oy hakkı olursa veririm :/
Algı oyunu yapma anketörCrocodile olmasa Luffy ölmüş olurdu ama beyazsakal olmasa Ace yaşıyor olurdu. Oy verirken iyi düşünün.
Crocodile gibi bir adamın kalbini böyle kırıyorsun işte. Bir de kendine Luffy fanı diyorsun. Luffy bunu yaptığını görse ne derdi sana düşün bir bakayım!Croco 'nun da tek yasam hakkı vardı ama gitti onu da Luffy için veriyordu ona söz verdi diye. :/
Yalansa yalan deAlgı oyunu yapma anketör
Roger'ı Kid tarafından elemeye çalışırken öyle demiyordun amaWb olmasa One piece olmazdı.
Vergo dayak yedikten sonra geliyor ama Dof.Yalansa yalan de
Beyazsakal olmasa Ace yaşıyor olurdu. Aokiji de hala amiral olurdu. Fujiyi hiç görmemiş olurduk. Aokiji amiral olduğu için Smoker'i kurtaramazdı. Smoker ölmüş olsa Law kalbini alamayacağı için Vergoyu yenemezdi. Law öleceği için Dof'a hasar veremezdi ve Luffy dof tarafından yenilirdi. Dof hiç yakalanmayacağı için Jack Fujitora ile dövüşmek zorunda kalmazdı ve Minkleri öldürürdü. Karasal hiç yonkou olamazdı. Sanji Luffy olmadığı için Mom tarafından öldürülürdü.
Yazdım yazdım da sonu iyiye bağlandı Neyse bu kadar olaya sebep olacak bir karaktere oy vermeyin zaten
Ben Wbciyim.Roger Luffy gibi balına bir şeyler başarmış.En büyük şansı da Wb nin kklık derdi olmamasıRoger'ı Kid tarafından elemeye çalışırken öyle demiyordun ama