Anket acilir acilmaz basmistim Joker'e@Kenshin Dof yalnız ve sen hala oy atmamışsın. Kesin hissettin de geldin.
Anlamadigim wb iyi guzel bende severim de adam gorevini tamamlamis bitmis artik bu oy ne boyle :/
Anket acilir acilmaz basmistim Joker'e@Kenshin Dof yalnız ve sen hala oy atmamışsın. Kesin hissettin de geldin.
Benden iste vereyim de başkalarını bilmem.Lufy'cileri biraz bize yönlendirsene yahu, bak finalde az destek olmayacağız. Zorucular ile kapışacaksınız.
#OyajiAceFanlarıGöğüsGöğüseBastır Ace. #OyajiAceFanlarıElele
Vereceksin. Ihanet olur. :/Finalde tek oy hakkı olursa veremem :/
Napayım la? Ikisi de oy istiyor. LUFFY olsa böyle yapardı bence. :/Sen büyük hata yaptın. Hiç bir şekilde Luffy'den oyunu cekmemeliydin.
E o zaman ben de isteyim Shanks'a da at.Vereceksin. Ihanet olur. :/
Napayım la? Ikisi de oy istiyor. LUFFY olsa böyle yapardı bence. :/
Crocodile finale çıkarsa nasıl vereyim? Zaten Luffy'e oy çıkar fazlaca hatta sen finalde de verirsin Crocodile'aVereceksin. Ihanet olur. :/
Bir tanesini verirsin kırmamak için. Ama burda bir de Luffy'e olan sorumluluğun var. Ayıp ettin.Vereceksin. Ihanet olur. :/
Sen kaçırır mısın zaten, sana demek hata.Anket acilir acilmaz basmistim Joker'e
Anlamadigim wb iyi guzel bende severim de adam gorevini tamamlamis bitmis artik bu oy ne boyle :/
Ona atmıştım zaten.E o zaman ben de isteyim Shanks'a da at.
O çıktı diye sey ettim. 2 tane farklı oy ama ne yapayım.Bir tanesini verirsin kırmamak için. Ama burda bir de Luffy'e olan sorumluluğun var. Ayıp ettin.
Çektim oyu. :/Crocodile finale çıkarsa nasıl vereyim? Zaten Luffy'e oy çıkar fazlaca hatta sen finalde de verirsin Crocodile'a
Tamam işte şimdi çektiğin oyu geri Shanks'a at.Ona atmıştım zaten.
O çıktı diye sey ettim. 2 tane farklı oy ama ne yapayım.
Çektim oyu. :/