Sıra bende deyince anlarsın. Kız mı değil mi diye.Bir kızın kendini kız diye tanıtmasını özel olarak belirtmek niye?![]()

Sıra bende deyince anlarsın. Kız mı değil mi diye.Bir kızın kendini kız diye tanıtmasını özel olarak belirtmek niye?![]()
Chris öpücük kalp falan atıyor ona. Hem bak sadece o da değilmiş sdfjhgsfhsd@RocheFelix ankete neden trap koydun lan. Az yılan değilsin sdlfjşlsdfj
x4 comboE trap. Yalan mı? Olduğu gibi kabul etmeyen sensin. Faşist ırkçı cinsiyetçi liboş![]()
Kız net bir şekilde "Benim kalbim kız" dedi. Daha ne anlayacam.Sıra bende deyince anlarsın. Kız mı değil mi diye.![]()
Yani Okikuyu seçenleri de merak adiyorum...@RocheFelix anketleri aç ya kim nereye atmış merak ediyorum.
Robincileri tanımak istiyorum , o değerli zevki olan arkadaşları kesinlikle tanımak istiyorum.
Furrycisi, trapçisi. Bu forum niye böyle lanChris öpücük kalp falan atıyor ona. Hem bak sadece o da değilmiş sdfjhgsfhsd
Açamıyormuşum :/ Hatta modlar bile açamıyormuş. O kısımda sıkıntı olduğunu söylemişti dün @Kuroro'cum.@RocheFelix anketleri aç ya kim nereye atmış merak ediyorum.
Robincileri tanımak istiyorum , o değerli zevki olan arkadaşları kesinlikle tanımak istiyorum.
Yani kanka... Görülen köy ne mezura ne de gönül ister.Kız net bir şekilde "Benim kalbim kız" dedi. Daha ne anlayacam.
O sıra şeysini de bi açsana sen, ne sırasıymış.