Anketi yeniden açalım?Açamıyormuşum :/ Hatta modlar bile açamıyormuş. O kısımda sıkıntı olduğunu söylemişti dün @Kuroro'cum.
Anketi yeniden açalım?Açamıyormuşum :/ Hatta modlar bile açamıyormuş. O kısımda sıkıntı olduğunu söylemişti dün @Kuroro'cum.
Furryci kim la? Şey mi onlar nekogirl umagirl falan sevenler mi?Furrycisi, trapçisi. Bu forum niye böyle lan
Olabilir aslında. Sen mi yapacaksın ben yapabiliyor muyum?Anketi yeniden açalım?
Rahmetli dare az furryci değildi. Carrot carrot diye geziyordu.Furryci kim la? Şey mi onlar nekogirl umagirl falan sevenler mi?
İkisi de canımız ciğerimizdir.Nami son zamanlarda bana daha bi hoş gözüküyor.Robin çok fazla gözükmediğinden olsa gerek...Nami>Robin. Robinin burnu aşırı sinirimi bozuyo. O burun niye öyle?
Carrot.Furry ne ?
@RocheFelix oyu 2 dakika açabilir misin Nami'ye de oy vericem ben bilmiyodum bunuYamato ve genç şinobi arasında kalmıştım. İki oy verebiliyormuşuz.?
Görülen köy güzel bir kız yalnız. Peşinde aşıkları da olan üstelik.Yani kanka... Görülen köy ne mezura ne de gönül ister.
Bir dene yapamıyorsan ben yapayım.Furryci kim la? Şey mi onlar nekogirl umagirl falan sevenler mi?
Olabilir aslında. Sen mi yapacaksın ben yapabiliyor muyum?