Hamam yüzündendirİkisi de canımız ciğerimizdir.Nami son zamanlarda bana daha bi hoş gözüküyor.Robin çok fazla gözükmediğinden olsa gerek...
Hamam yüzündendirİkisi de canımız ciğerimizdir.Nami son zamanlarda bana daha bi hoş gözüküyor.Robin çok fazla gözükmediğinden olsa gerek...
Tüylü hayvanımsı şeyler sevmek. Caponlar sever baya. Hiç unutmam bir SBS de Odaya ''minklerin memelerinde tüyler yumuşak mı'' diye sormuşlardı...Furry ne ?
Hayvan + insan karışımı şeyleri seven insanlar, catgirl vs. Geçenlerde bir adam geyik kostümü içinde ormanda dolaşıyormuş avcılar bunu geyik zannedip vurmuş.Furry ne ?
Kuru fasulye gözlü bu hatun mu? Kadını gördükçe ilkokuldaki abaküsüm aklıma geliyor.Konuya cevap verilirken bir anlam karmaşası yaşanıyor aslında.
Hoş denince tek seçenek var o da Hiyori.
Maria daha çok seksi,kadınsı klasmanına giriyor.Yamato desen fiziği iyi ama öyle diye de en hoş falan olmuyor.
Zaten çeviride bile Pretty diyor Sanji görünce.Globalde de bu şekilde anılıyor benim bildiğim Hiyori gibi olanlar.
Seçenekleri silemiyorum ben. Silip bir daha ekleyecektim. Sen yapıverirsin sana zahmet. Oy görünürlüğü ve 2 adet seçim olabilir yine. Fakat oy değiştirmek olmasın. Zaten sıfırdan açacağızBir dene yapamıyorsan ben yapayım.
Allahın cezaları.Bi şansları var onu da nasıl kullanıyor köpeklerTüylü hayvanımsı şeyler sevmek. Caponlar sever baya. Hiç unutmam bir SBS de Odaya ''minklerin memelerinde tüyler yumuşak mı'' diye sormuşlardı...
Odanın troll soruları seçtiğine çok eminim.Allahın cezaları.Bi şansları var onu da nasıl kullanıyor köpekler
Böyle bir furry gelecekse neden olmasın ? Ne güzel melez çocuklarımız olurdu....Tüylü hayvanımsı şeyler sevmek. Caponlar sever baya. Hiç unutmam bir SBS de Odaya ''minklerin memelerinde tüyler yumuşak mı'' diye sormuşlardı...
Bunu alın burdan.Böyle bir furry gelecekse neden olmasın ? Ne güzel, melez çocuklarımız olurdu....