Sıra bende deyince anlarsın. Kız mı değil mi diye.Bir kızın kendini kız diye tanıtmasını özel olarak belirtmek niye?
Sıra bende deyince anlarsın. Kız mı değil mi diye.Bir kızın kendini kız diye tanıtmasını özel olarak belirtmek niye?
Chris öpücük kalp falan atıyor ona. Hem bak sadece o da değilmiş sdfjhgsfhsd@RocheFelix ankete neden trap koydun lan. Az yılan değilsin sdlfjşlsdfj
x4 comboE trap. Yalan mı? Olduğu gibi kabul etmeyen sensin. Faşist ırkçı cinsiyetçi liboş
Kız net bir şekilde "Benim kalbim kız" dedi. Daha ne anlayacam.Sıra bende deyince anlarsın. Kız mı değil mi diye.
Yani Okikuyu seçenleri de merak adiyorum...@RocheFelix anketleri aç ya kim nereye atmış merak ediyorum.
Robincileri tanımak istiyorum , o değerli zevki olan arkadaşları kesinlikle tanımak istiyorum.
Furrycisi, trapçisi. Bu forum niye böyle lanChris öpücük kalp falan atıyor ona. Hem bak sadece o da değilmiş sdfjhgsfhsd
Açamıyormuşum :/ Hatta modlar bile açamıyormuş. O kısımda sıkıntı olduğunu söylemişti dün @Kuroro'cum.@RocheFelix anketleri aç ya kim nereye atmış merak ediyorum.
Robincileri tanımak istiyorum , o değerli zevki olan arkadaşları kesinlikle tanımak istiyorum.
Yani kanka... Görülen köy ne mezura ne de gönül ister.Kız net bir şekilde "Benim kalbim kız" dedi. Daha ne anlayacam.
O sıra şeysini de bi açsana sen, ne sırasıymış.