Lawın dövüşe etkisi pek olmadı. Hadi bende sana Marco yüzünden King zayıf düştü diyeyim aksini kanıtlayabilecek misin ? Zoro 1v1 almadı
Lawın dövüşe etkisi pek olmadı. Hadi bende sana Marco yüzünden King zayıf düştü diyeyim aksini kanıtlayabilecek misin ? Zoro 1v1 almadı
Evet Kaido'nun 1v13 atmasıyla King'in 2v1 atması aynı şey çünkü. Hani o 13 kişiden sadece Law mı sorundu onu anlamadım. Hee Law'ın çok etkisi olmadıysa tamam o zaman mı dememiz lazım ahaha.Lawın dövüşe etkisi pek olmadı. Hadi bende sana Marco yüzünden King zayıf düştü diyeyim aksini kanıtlayabilecek misin ? Zoro 1v1 almadı
Daaaaaat.Lawın dövüşe etkisi pek olmadı. Hadi bende sana Marco yüzünden King zayıf düştü diyeyim aksini kanıtlayabilecek misin ? Zoro 1v1 almadı
etkisi pek olmadı doğru bir yorum pek dedim hiç değil. Luffynin ekmeğini yiyip eşit ödül artışı aldı.Daaaaaat.
Gamma etkisinin geçmediğini söylüyor, Doffy. Belki onu yemese g4 karşısında daha uzun dururdu. Ya da Luffy'i tekrar tekrar çaresiz bırakabilirdi.
Gazetede de Law ve Luffy yendi yazıldı. Kaido'da da ittifaklar dahil edilir buna bakarak.
1v13 dediğin 10 tane çöp diğeri 1 tane sağ kol.Evet Kaido'nun 1v13 atmasıyla King'in 2v1 atması aynı şey çünkü. Hani o 13 kişiden sadece Law mı sorundu onu anlamadım. Hee Law'ın çok etkisi olmadıysa tamam o zaman mı dememiz lazım ahaha.
Niye Luffy'nin ekmeği olsun. Doffy'de Luffy'de Law'ın verdiği hasarları kabul ediyor. Treboll ve Doffy birbirlerine karşı gücünden ötürü endişe duyuyordu.etkisi pek olmadı doğru bir yorum pek dedim hiç değil. Luffynin ekmeğini yiyip eşit ödül artışı aldı.
1v13 dediğin 10 tane çöp diğeri 1 tane sağ kol.
Nerden bakarsan bak adam 2 tane sağ kol, 2 tane Yk2, 3 tane Yk3 ile dövüştü. Bunları saf dışı bırakmak için bir sürü saldırı yapıp efor sarf etti. Luffy'nin Dressrosa'da çok koştu diye handikaplı ilan edildiğini düşünürsek bence Kaido da ufaktan(!) handikaplı sayılabilir hee ?1v13 dediğin 10 tane çöp diğeri 1 tane sağ kol.
Inu ve Neko, Ahsura yk3 klasman açılınca bir önemi yok bunlar ne yapcak İmparatoraNerden bakarsan bak adam 2 tane sağ kol, 2 tane Yk2, 3 tane Yk3 ile dövüştü. Bunları saf dışı bırakmak için bir sürü saldırı yapıp efor sarf etti. Luffy'nin Dressrosa'da çok koştu diye handikaplı ilan edildiğini düşünürsek bence Kaido da ufaktan(!) handikaplı sayılabilir hee ?
Şu ödüller hayatta olmaz.Zoro 2-2.5 arası
Sanji 2-2.5 arası
Jimbei 1-1.5 arası