Bildirim en fazla 5 kişiye gidiyor, fazla ekleyince gitmiyor. O yüzden gelmez. Yeni soruları da cevapla 2 3 safyada geride vardı, ekleyim onları da.Ben yokum hocam
varmışım. bildirim gelmeyince yokum sandım
Bildirim en fazla 5 kişiye gidiyor, fazla ekleyince gitmiyor. O yüzden gelmez. Yeni soruları da cevapla 2 3 safyada geride vardı, ekleyim onları da.Ben yokum hocam
varmışım. bildirim gelmeyince yokum sandım
Uyanıklık yapma ya iki karakter sıkıştırmışsın kapağa birini seç.Çok keyifli konu yeniden eline sağlık.
Luffy bu bölüm ayılır mı da sorulabilir. :d
Yine çoğuna olumlu cevap veresim var ama bu sefer yemezler.
Kapakta Page 1 ve Ulti' yi çizer.
İlk Black Maria düşer.
...
Kaido Gözükmez
Bm Gözükür
Yamato Gözükmez
Zoro Çıkar
Onigashima Ulaşmaz
Aslında bir süre önce bu ikisini çizdiğini hatırladım şimdi de hocam, komple değiştirsem olur mu ikisi arasında seçmek yerine.Uyanıklık yapma ya iki karakter sıkıştırmışsın kapağa birini seç.
Tamamdır, bir tane karakter yaz. O kapakta olsa yeter, yanında başkası olsa da durum değişmez.Aslında bir süre önce bu ikisini çizdiğini hatırladım şimdi de hocam, komple değiştirsem olur mu ikisi arasında seçmek yerine.
Özel Soru - Wiper'i göreceğiz, yanında da dev yılan olacak.Bu haftanın soruları.
Özel Soru(Bunu tutturan olursa 5 puan alacak.)
-Oda Kapakta Kimi Çizer?(İsmini Yazın)
Uzun Vadeli Soru(Bu diğer bölüm belli olmasa bile gelecek bölümlerden birinde belli olduğu an bilen kişiler puan alır. Tutturanlar 2 puan alacak.)
-İlk hangi Tobi Roppo üyesi düşer.(Who's Who, Black Maria, Sasaki üçlüsünden birini yazın)
Haftalık sorular.
-Kaido bu bölüm gözükür mü?
-Big Mom bu bölüm gözükür mü?
-Yamato bu bölüm gözükür mü?
-Zoro sargılardan çıkar mı?
-Onigashima başkente ulaşır mı?(başkentteki insanlar uzaktan fark etse bile ulaşmış sayılır)
@RedTeroR @Kenny McCormick @Mewtwo @sensey @Trao ve gören diğer kullanıcılar da salı gününden önce cevap versin. Beş kişiye bildirim gidiyor tek seferde o yüzden cevap vermeyen oldukça ayrı ayrı etiketlerim hatırlatma için.