Ben de Yamato tayfaya gelmezse Queen resmi koyacam balon gibi patladık misali.Act 3 bitecek diyorum 1018 de. Bitmezse 1 hafta chopper avatarı kullanacam. buraya yazmanın uygun olacağnı düşündüm.
Ben de Yamato tayfaya gelmezse Queen resmi koyacam balon gibi patladık misali.Act 3 bitecek diyorum 1018 de. Bitmezse 1 hafta chopper avatarı kullanacam. buraya yazmanın uygun olacağnı düşündüm.
Kapakta Brook'u çizer.
Zaten spoileri beklemek zulüm gibi şimdi bu yarışma tutarsa bunu beklemekte ekstra zulüm gibi olacak
Oda Kapakta Kid'i çizer.Özel Soru(Bunu tutturan olursa 5 puan alacak.)
-Oda Kapakta Kimi Çizer?(İsmini Yazın)
Uzun Vadeli Soru(Bu diğer bölüm belli olmasa bile gelecek bölümlerden birinde belli olduğu an bilen kişiler puan alır. Tutturanlar 2 puan alacak.)
-İlk hangi Tobi Roppo üyesi düşer.(Who's Who, Black Maria, Sasaki üçlüsünden birini yazın)
Haftalık sorular.
-Kaido bu bölüm gözükür mü?
-Big Mom bu bölüm gözükür mü?
-Yamato bu bölüm gözükür mü?
-Zoro sargılardan çıkar mı?
-Onigashima başkente ulaşır mı?(başkentteki insanlar uzaktan fark etse bile ulaşmış sayılır)
Hacı bu sorular bir sonraki bölümün iddiası falan mı? Yoksa genel bişi mi? Bide önceki iddialarda kim kime ceza verdi bunları yayınladın mı ben hiç bakmadım iBenim cevaplar.
-Oda Kapakta Kimi Çizer?
Shanks
-İlk hangi Tobi Roppo üyesi düşer.
Sasaki
-Kaido bu bölüm gözükür mü?
Evet.
-Big Mom bu bölüm gözükür mü?
Evet.
-Yamato bu bölüm gözükür mü?
Hayır.
-Zoro sargılardan çıkar mı?
Hayır.
-Onigashima başkente ulaşır mı?
Evet.
@Mewtwo @Jacques @Tiksav Lee @Cavendish siz de cevaplayın agalar kaçırmayın.
Genel bu savaş sonuna kadar puan toplayacak herkes, savaş sonunda bitecek son duruma göre ceza vercez.Hacı bu sorular bir sonraki bölümün iddiası falan mı? Yoksa genel bişi mi? Bide önceki iddialarda kim kime ceza verdi bunları yayınladın mı ben hiç bakmadım i
Bu sorular bu haftaya göre o zaman.Genel bu savaş sonuna kadar puan toplayacak herkes, savaş sonunda bitecek son duruma göre ceza vercez.