çok basit ben chopper bu arktan sonra gerçek ödül almazsa 3 ay hello kittyli avatar kullanacamAct 3 bitecek diyorum 1018 de. Bitmezse 1 hafta chopper avatarı kullanacam. buraya yazmanın uygun olacağnı düşündüm.
çok basit ben chopper bu arktan sonra gerçek ödül almazsa 3 ay hello kittyli avatar kullanacamAct 3 bitecek diyorum 1018 de. Bitmezse 1 hafta chopper avatarı kullanacam. buraya yazmanın uygun olacağnı düşündüm.
@Tiksav Lee @Yamato @artyomdh @Densetsu no Samurai @Çörekçioğlu Luffy sizler cevap vermediniz.Bu haftanın soruları.
Özel Soru(Bunu tutturan olursa 5 puan alacak.)
-Oda Kapakta Kimi Çizer?(İsmini Yazın)
Uzun Vadeli Soru(Bu diğer bölüm belli olmasa bile gelecek bölümlerden birinde belli olduğu an bilen kişiler puan alır. Tutturanlar 2 puan alacak.)
-İlk hangi Tobi Roppo üyesi düşer.(Who's Who, Black Maria, Sasaki üçlüsünden birini yazın)
Haftalık sorular.
-Kaido bu bölüm gözükür mü?
-Big Mom bu bölüm gözükür mü?
-Yamato bu bölüm gözükür mü?
-Zoro sargılardan çıkar mı?
-Onigashima başkente ulaşır mı?(başkentteki insanlar uzaktan fark etse bile ulaşmış sayılır)
@RedTeroR @Kenny McCormick @Mewtwo @sensey @Trao ve gören diğer kullanıcılar da salı gününden önce cevap versin. Beş kişiye bildirim gidiyor tek seferde o yüzden cevap vermeyen oldukça ayrı ayrı etiketlerim hatırlatma için.
Bunu tutturana helal olsun. Her karakteri çiziyor bu herif. Atıyorum atıyorum attım. jsjhjshj ShanksÖzel Soru(Bunu tutturan olursa 5 puan alacak.)
Black MariaUzun Vadeli Soru(Bu diğer bölüm belli olmasa bile gelecek bölümlerden birinde belli olduğu an bilen kişiler puan alır. Tutturanlar 2 puan alacak.)
-İlk hangi Tobi Roppo üyesi düşer.(Who's Who, Black Maria, Sasaki üçlüsünden birini yazın)
- Evet-Kaido bu bölüm gözükür mü?
-Onigashima başkente ulaşır mı?(başkentteki insanlar uzaktan fark etse bile ulaşmış sayılır)
KizaruBu haftanın soruları.
Özel Soru(Bunu tutturan olursa 5 puan alacak.)
Uzun Vadeli Soru(Bu diğer bölüm belli olmasa bile gelecek bölümlerden birinde belli olduğu an bilen kişiler puan alır. Tutturanlar 2 puan alacak.)
Haftalık sorular.
-Kaido bu bölüm gözükür mü?
@RedTeroR @Kenny McCormick @Mewtwo @sensey @Trao ve gören diğer kullanıcılar da salı gününden önce cevap versin. Beş kişiye bildirim gidiyor tek seferde o yüzden cevap vermeyen oldukça ayrı ayrı etiketlerim hatırlatma için.
Eve geçince yazayım