Aynen reis deprem meyvesi şuan yokBunu söylüyorduk ama @RedTeroR 'ün işine gelmiyordu.
Aynen reis deprem meyvesi şuan yokBunu söylüyorduk ama @RedTeroR 'ün işine gelmiyordu.
Guernica kim kardeşim ? Siz kimsiniz, kime çalışıyorsunuz ?Guernica Zoro'yu yenebilirmiymiş ne.
Ben değil onlar. Maskenin ardına saklanmış kılıç düşmanları.Guernica kim kardeşim ? Siz kimsiniz, kime çalışıyorsunuz ?
Forumun tartışacak malzemeye ihtiyacı varmış, guernica - ben bile şimdi tanıdım bu konudan - bu ihtiyacı şimdilik karşılıyor gibiSeriyi atlaya atlaya okuduğum için, Guernika'nın varlığını ve kim olduğu şimdi öğrendim. Neymiş be bu adam böyle, Kaido elinden zor kurtulmuş.
World Strongest Special Agent. Mihawk - Wb - Kaido ve Guernica. Böyle ünvana sahip sadece bu 4 adam var. Guernica'nın girdiği liste bu. Büyüklüğünü sen düşün.Seriyi atlaya atlaya okuduğum için, Guernika'nın varlığını ve kim olduğu şimdi öğrendim. Neymiş be bu adam böyle, Kaido elinden zor kurtulmuş.
World Strongest Special Agent. Mihawk - Wb - Kaido ve Guernica. Böyle ünvana sahip sadece bu 4 adam var. Guernica'nın girdiği liste bu. Büyüklüğünü sen düşün.
Ajan olarak en başarılı olandır ama güç konusunda kendisi o kadar da abartılacak bir konumda değil.World Strongest Special Agent. Mihawk - Wb - Kaido ve Guernica. Böyle ünvana sahip sadece bu 4 adam var. Guernica'nın girdiği liste bu. Büyüklüğünü sen düşün.