Enma'nın Vivre Card'ıyla karışmıştır savunması bekliyorum. @Alpamis
Enma'nın Vivre Card'ıyla karışmıştır savunması bekliyorum. @Alpamis
@Alpamis Senseyin japonyadaki çaycısı orjinal baskısına ulaşmış şöyle yazıyormuş : Enma sayesinde içindeki potansiyeli ortaya çıkardı.Enma’dan o kadar fazla haki çekti ki kral hakisi varmış gibi gözüktü. Enma… kral yapan kılıç… Kaido’nun büyük krallığını bile sarstı.
Onaylanması 3 sene sürmüş.
usta mangada paslandığı gücünün ve hızının düştüğü geçiyor zaten mangayla vivre vard çelişirse düşünmeden manga canon almayı mantıklı buluyorum 78 yaşındaki bi adamın paslanmaması zaten imkansız op evreninde.Prime Garp bu olmamalı ya. Hatta Prime yakını bile olmamalı. Herhangi bir yonko'nun gücünden uzak görüntü çizdi. Kuzan kötü rakip olduğundan değil tabi ama rahat üstünlük kurması lazım ona. Diğerlerine tek atmasını beklerdim prime halinden.
O zaman dünyanın en güçlü adamı WB derken kast edilenin meyve değil WB olduğu mangada sabit olduğundan...mangayla vivre vard çelişirse düşünmeden manga canon almayı mantıklı buluyorum
mangada bu ünvanı alma sebebi açıklanıyormu vivre carddaki gibi peki ? birde sence tutarlımı bu ünvan uzun uzun kendi açtığım garp vs wb konusunda anlattım bunları usta hiç girme isteğim yok geri bu sohbetlere konuylada alakasız zaten.O zaman dünyanın en güçlü adamı WB derken kast edilenin meyve değil WB olduğu mangada sabit olduğundan...
Teşekkürler Enma... Olmasaydın olmazdı...