Montana 2 Kas 2024 #871 Minato dedi ki: Okumuş adam "Luffy'e lastik meyvesi yerine Magma meyvesi yedirseydim, Kaido dövüşüne kadar tek ata ata gelirdi ve seriyi bu kadar uzatıp berbat edemezdim" diyememiş... Genişletmek için tıkla ... Luffy’e lastik meyvesi mi? Sen seriyi kaçıncı bölümde bıraktın reis?
Minato dedi ki: Okumuş adam "Luffy'e lastik meyvesi yerine Magma meyvesi yedirseydim, Kaido dövüşüne kadar tek ata ata gelirdi ve seriyi bu kadar uzatıp berbat edemezdim" diyememiş... Genişletmek için tıkla ... Luffy’e lastik meyvesi mi? Sen seriyi kaçıncı bölümde bıraktın reis?
Minato 2 Kas 2024 #872 Montana dedi ki: Luffy’e lastik meyvesi mi? Sen seriyi kaçıncı bölümde bıraktın reis? Genişletmek için tıkla ... Seriye Netflix ile başlamışsın gibi bir soru olmuş.
Montana dedi ki: Luffy’e lastik meyvesi mi? Sen seriyi kaçıncı bölümde bıraktın reis? Genişletmek için tıkla ... Seriye Netflix ile başlamışsın gibi bir soru olmuş.
Empyrium 3 Kas 2024 #873 Hakiki lastik meyvesi nerde? Duydugum gore Odanin Mabadina kacmis ceksende uzuyor,cikmiyor buyuk bir cerrahi mudahale lazim
Hakiki lastik meyvesi nerde? Duydugum gore Odanin Mabadina kacmis ceksende uzuyor,cikmiyor buyuk bir cerrahi mudahale lazim