Burada millet unvan üzerinden sayfalarca tartıştı. Mihawk'ından tut Kaido - WB'ye kadar. Tabi bahsedeceğiz unvanından.Temsili falan değil düpedüz sen
Burada millet unvan üzerinden sayfalarca tartıştı. Mihawk'ından tut Kaido - WB'ye kadar. Tabi bahsedeceğiz unvanından.Temsili falan değil düpedüz sen
CP0'ın en güçlüsü. Bu şey gibi. Bizim köyün en güçlüsü.
Çatıda bile meyve gücü kullanmadıysa meyvesinin olduğunu sanmıyorum.Guernica'nın base hali zaten Drake'in üzerindeydi. Eğer meyvesi varsa uyanıdırmışsa Lucci'den güçlü olması mantıksız değil. Ama gösterdikleriyle Nika ile yumruk tokuşturmuş Lucci seviyesinde olması mantıksız.
Görevini yerine getirdiğinden ve Kaido'ya karşı koymanın anlamsız olduğunu bildiğinden ölümünü kabullendi der geçer. Zaten yüzünü bile görmediğiniz mit bir karakter onun gücünü ve yeteneklerini de saklamak istedim onu o şekilde tasarladım der olay biter. Muhtemelen en güçlüsü ise de olay böyledir zaten.Çatıda bile meyve gücü kullanmadıysa meyvesinin olduğunu sanmıyorum.
Aralarına girerken bile kullanmadı onu kast ettim. En önemli an aralarına girdiği an değil mi o sırada.Görevini yerine getirdiğinden ve Kaido'ya karşı koymanın anlamsız olduğunu bildiğinden ölümünü kabullendi der geçer. Zaten yüzünü bile görmediğiniz mit bir karakter onun gücünü ve yeteneklerini de saklamak istedim onu o şekilde tasarladım der olay biter. Muhtemelen en güçlüsü ise de olay böyledir zaten.
İyimser bir yaklaşım...Öyle bir bilgi yok. Sadece kullandığı hakiler kısmına yazılmamış. Spoiler vermemek için yazmamışlardır.
4-5 mesaj önce ben yazdığım için cevap hakkım doğuyor.Garp'ta kral hakisi bilgisi geçmeyince suspus olanların Mihawk'a eksi yazdırmaya çalışması...