Bana göre durum ortada.Bahane tükenmez, Ama bilgi ortada.
@Victarion Greyjoy
Öyledir sen bana güven.
Bana göre durum ortada.Bahane tükenmez, Ama bilgi ortada.
Evet, deriz. Ben bunu daha önce de söyledim. Marineford Savaşı'na kadar bu ikisi daha onxd hiç karşılaşmamış.Diyelim ki artık vivre cartları baz alıyoruz Vista için nasıl bir yorum yapmamız gerekiyor peki? Mihawk ile kapışacak seviyede diyebilir miyiz?
Tabi mesala BB depreme sahip diye şimdi de ona vermişler ünvanı
BB gerçek bir tehdit olduğu sıra alıcak o ünvanı büyük ihtimal. Hem onun Yami Yami'si de ayrı bir olaydı ya. Şanslı pezo cidden iyi meyveleri var.Tabi mesala BB depreme sahip diye şimdi de ona vermişler ünvanı
Headshot yemişsin hala kıvırıyon, ayıp la ayıpBB gerçek bir tehdit olduğu sıra alıcak o ünvanı büyük ihtimal. Hem onun Yami Yami'si de ayrı bir olaydı ya. Şanslı pezo cidden iyi meyveleri var.
En iyi paramecia ve en iyi Logiaya sahip bence Teach.İleride Kaido'nun meyveye bile çökebilir.BB gerçek bir tehdit olduğu sıra alıcak o ünvanı büyük ihtimal. Hem onun Yami Yami'si de ayrı bir olaydı ya. Şanslı pezo cidden iyi meyveleri var.
Jinbe de anayla kapışacak seviyede.Bundan ne anlamamız gerekiyor.Bizi sabit bir noktaya götürür mü bu yaklaşım.Mantıksız olduğunu bile bile böyle imalar yapılmasına anlam veremiyorum.Diyelim ki artık vivre cartları baz alıyoruz Vista için nasıl bir yorum yapmamız gerekiyor peki? Mihawk ile kapışacak seviyede diyebilir miyiz?
Aslında beklentim vardı Oda'nın mantık bizdeki gibi işlemiyor. Ki bu kadar zamandır OP okuyoruz, şaşırmadım.Headshot yemişsin hala kıvırıyon, ayıp la ayıp
Jimbe olayı çok farklı. Ana açlık duydukça zayıflıyor. Bm daha zayıf haliyle vurdu jimbe 30 metre uçtu jimbe vurdu kadın 1-2 yerinden oynadı ama etkilenmedi. Mihawk ve vista ile benzerlikleri yok. Hem vivre cartı hakkında konuşuyoruz. Jimbe hakkında çıkarımlar bizim fikirlerimiz ama vivre cartlarda yazan eğer ki canonsa vista mihawk ile kapışacak yeteneğe sahip.Jinbe de anayla kapışacak seviyede.Bundan ne anlamamız gerekiyor.Bizi sabit bir noktaya götürür mü bu yaklaşım.Mantıksız olduğunu bile bile böyle imalar yapılmasına anlam veremiyorum.
Açsa aç gücü düştü diye birşey geçmedi imparatorluktan edecek kadar.Ve evet Jinbe kapışmasının Mihawk vs Vista ile benzerliği yok çünkü sinirlenen ve kılıcına ateş basıp teknik yapan bir Mihawk yok kılıç çarpıştırma var standart düello.Jimbe olayı çok farklı. Ana açlık duydukça zayıflıyor. Bm daha zayıf haliyle vurdu jimbe 30 metre uçtu jimbe vurdu kadın 1-2 yerinden oynadı ama etkilenmedi. Mihawk ve vista ile benzerlikleri yok. Hem vivre cartı hakkında konuşuyoruz. Jimbe hakkında çıkarımlar bizim fikirlerimiz ama vivre cartlarda yazan eğer ki canonsa vista mihawk ile kapışacak yeteneğe sahip.