Roger>Wb mi mi oldu şimdi?
Canon ise kabul ediyoruz.Öyle yazıyor çünkü.Şimdi bilgiler canon ise, Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü bir rakip beklediği bilgisini de kabul ediyor muyuz?
Kabul ediyoruz tabi ki, herkes istediğini beklemekte özgür sonuçtaŞimdi bilgiler canon ise, Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü bir rakip beklediği bilgisini de kabul ediyor muyuz?
Kabul ediyoruz tabi ki, herkes istediğini beklemekte özgür sonuçta
Çok güzel.Canon ise kabul ediyoruz.Öyle yazıyor çünkü.
Niye sende o koklayıcı dediklerinden misin?Çok güzel.
Hangi Shanks'tan? Mihawk en son yaptıkları düellodan daha güçlü bir Shanks bekliyordur.Şimdi bilgiler canon ise, Mihawk'ın Shanks'dan daha güçlü bir rakip beklediği bilgisini de kabul ediyor muyuz?
Bahane tükenmez, Ama bilgi ortada.Kafama göre değil ki adam için zaten gününün 15 saatini iş yaparak geçiriyor çocuklarıyla birlikte bile fazla vakit geciremiyor. Bana pek Vivre Card için de ek bir gayret gösterdi denmesi dogru gelmiyor.
@RedTeroR
Deprem meyvesinin o görkemi WB'ye böyle bir bakış getirmiş. Ama Roger vurmuş geçmiş.
Kesin öyledir hacıKılıç becerilerinde Shanks'ten daha iyisini bekliyordur Mihawk.
Yok ben bişiy koklamam da Mihawk seviyorum. Ama Sanji'yi de seviyorum forumdakilere zıt olarak.Niye sende o koklayıcı dediklerinden misin?