Her iki tarafın paydasını kılıç sayısına göre eşitliyorsun.Shiryu Vistayı aldığına göre ,Mihawk Shanks denkleminde Shiryu nerde
Her iki tarafın paydasını kılıç sayısına göre eşitliyorsun.Shiryu Vistayı aldığına göre ,Mihawk Shanks denkleminde Shiryu nerde
Seri Sonu Zoro'yu ne seviyede görüyorsun? Yonkou üstü KK oluyor, hadi KK yonkou arası bir seviye daha var diyelim ve Mihawk'ı oraya koyalım. Seri sonunda Zoro Wb veya Roger kadar güçlü mü olacak senin gözünde?Hiç bir fark koymamıştır shanks. Çünkü shanks kılıç ustası ve mihawk da kılıç ustası. Mihawk en güçlü kılıç ustası olduğu için de Mihawk > Shanks son derece basit bir mantık. Siz ısrarla shanksin yonkou ünvanına takıldığınız için Shanks daha güçlü diyorsunuz. Başka da bir şey değil.
Yonkou üstü kk diye birşey yok. WB bir yonkou. KKlık ile ilgilenmiyor ve dünyanın en güçlüsüydü. O en güçlü iken Bigmom gidip one piece bulsa KK olsa WB'den güçlü mü olacka? One piece bulunca güçleri mi artacak?Seri Sonu Zoro'yu ne seviyede görüyorsun? Yonkou üstü KK oluyor, hadi KK yonkou arası bir seviye daha var diyelim ve Mihawk'ı oraya koyalım. Seri sonunda Zoro Wb veya Roger kadar güçlü mü olacak senin gözünde?
İşte sen Mihawk'ı yonkou üstü görüyorsun. Zoro Mihawk'ı yenince nasıl yonkou oluyor?Yonkou üstü kk diye birşey yok. WB bir yonkou. KKlık ile ilgilenmiyor ve dünyanın en güçlüsüydü. O en güçlü iken Bigmom gidip one piece bulsa KK olsa WB'den güçlü mü olacka? One piece bulunca güçleri mi artacak?
Zoro yonkou seviyesi olur. Ryumayı geçecek.
Şimdi Kaidou Luffy teqliyor, 2 sene deiku dan eğitim almasına rağmen deiku ile kapışsa Zoro yine teq yer miydi asıl soru bu.İşte sen Mihawk'ı yonkou üstü görüyorsun. Zoro Mihawk'ı yenince nasıl yonkou oluyor?
Kılıç ustalığında Mihawk önde olabilir. H. Haki farklı bir kulvar. Shanks her tür hakide üstündür demiyorum. Silahlanmada, gözlemde denk olsalar bile Shanks'ta Mihawk'tan öte birşey çıkacak. Zamanı gelince görürsün merak etme.Hiç bir fark koymamıştır shanks. Çünkü shanks kılıç ustası ve mihawk da kılıç ustası. Mihawk en güçlü kılıç ustası olduğu için de Mihawk > Shanks son derece basit bir mantık. Siz ısrarla shanksin yonkou ünvanına takıldığınız için Shanks daha güçlü diyorsunuz. Başka da bir şey değil.
Sadece açıklamada.Konu ile ilgili Son yorum hangi sayfada?
Bende oyle dusunuyorum ama bu konuyla ilgili bir bilgi mi gecti, Ya da Vivre Card cevirisi? Baktim, bulamadim.Demek ki; Roger, Beyazbıyık ile denkmiş.
Roger gelmeden önce de Beyazbıyık dünyanın en güçlü adamı unvanına sahipmiş.Bende oyle dusunuyorum ama bu konuyla ilgili bir bilgi mi gecti, Ya da Vivre Card cevirisi? Baktim, bulamadim.