Arkamdan beni şikayet ediyormuşsun uykumdan uyandım....Sen kes git uyu hadi xd
Arkamdan beni şikayet ediyormuşsun uykumdan uyandım....Sen kes git uyu hadi xd
Yoo arkadaşa katıldım sadece hakkım lan bu benim xdArkamdan beni şikayet ediyormuşsun uykumdan uyandım....
Senin ne hakkın olcak la d*fçusun sen kararlarının yanlış olduğu çok belli gelmiş birde vergo demiş tek doğru hareket yokYoo arkadaşa katıldım sadece hakkım lan bu benim xd
Benim gözümde perde yok sizin gibi kusura bakmayın, oraya Vergo diye seçenek koymuşlar. Doffçu olmam la ne alaka sende fikir adamısın ben sana bir şey diyor muyum?Senin ne hakkın olcak la d*fçusun sen kararlarının yanlış olduğu çok belli gelmiş birde vergo demiş tek doğru hareket yok
Bir de anti-balıkçı olmanla ilgisi varBenim gözümde perde yok sizin gibi kusura bakmayın, oraya Vergo diye seçenek koymuşlar. Doffçu olmam la ne alaka sende fikir adamısın ben sana bir şey diyor muyum?
Bir gün sende gerçek doğru yolu bulacaksınSenin ne hakkın olcak la d*fçusun sen kararlarının yanlış olduğu çok belli gelmiş birde vergo demiş tek doğru hareket yok
Gayet var djdjdjBenim gözümde perde yok sizin gibi kusura bakmayın, oraya Vergo diye seçenek koymuşlar. Doffçu olmam la ne alaka sende fikir adamısın ben sana bir şey diyor muyum?
Ortaçağda iyi papaz olurmuş sendenBir gün sende gerçek doğru yolu bulacaksın
Jinbei yi sevmek ayrı olay, adamın aslında sizin hayal ettiğiniz gibi güçlü olmaması başka olay.Bir de anti-balıkçı olmanla ilgisi var
Bulmaz o kanka fikir adamı,şekilci sever o ..Bir gün sende gerçek doğru yolu bulacaksın
Bana şekikci diyenlerin hepsinin şekilci olması da müthiş mdjfjd Sana da bir benzetmem varda söylemicem.Jinbei yi sevmek ayrı olay, adamın aslında sizin hayal ettiğiniz gibi güçlü olmaması başka olay.
Bulmaz o kanka fikir adamı,şekilci sever o ..