Dragon sevmememden dolayı gurur duydum .xdDoffy seven vizyon sahibi biridir.Değil mi @Jiso ? Çünkü kendisi serinin en kaliteli,en iyi işlenmiş,en derin 5 karakterinden birisi.Üzgünüm ama bu beşli içinde hafızayı sürekli resetleyen yada 300 bölümde bir rüzgarda poz veren karakterler yok.
Jinbei dediğin adam çaylak Ace ile 5 gün dövüşmüş adam.Ace'in MF'deki bitkin hali bile tokat manyağı yapardı kendisini.O zaman Ace'i de döver?
Jinbei tek atar tek.
Linlin orda haki basmadı.O haldeki Linlin'i Chopper da tankladı ayrıca çok önemli bir seviye göstergesi değil.Udon'daki Linlin bile döver Jinbei'nin durdurduğu Linlin'i.Big mom’ın meyveli+hakili kılıcını yiyen jimbe kong gun yiyen dof kadar uçmadı
Ben her gün bundan gurur duyuyorumDragon sevmememden dolayı gurur duydum .xd
Yok ben ümidi kestim saldırırlar anca :/O derinliği ve o kaliteyi herkes anlayamıyor işte
Vergo yenilir ama kolay olmaz Law gibi.Law bile ada keserek yendi adamı aslında o meyveyle etkisiz hale getirerek yendi desek daha doğru olur.Fiziksel kuvvetle darbe alarak o kadar kolay yenilmez Vergo koca ana vurmuyor sonuçta.Jinbe suyla içten vurarak anca yener işte Luffy’e yaptığı gibi.Neyse sen Vergoya oy verecek kadar yoldan çıkmamışsın bişi demiyorum şimdilik.
Vergoya koca ana vursa tek yerdi heralde.Yok ben ümidi kestim saldırırlar anca :/
Vergo yenilir ama kolay olmaz Law gibi.Law bile ada keserek yendi adamı aslında o meyveyle etkisiz hale getirerek yendi desek daha doğru olur.Fiziksel kuvvetle darbe alarak o kadar kolay yenilmez Vergo koca ana vurmuyor sonuçta.Jinbe suyla içten vurarak anca yener işte Luffy’e yaptığı gibi.
E tabii ciddi vursa bilincini kaybeder.Chopper tanklar gibi olursa yazara kalmış.Ama Vergo’da şöyle birşey var smoker ve sanji ayarı karakterler için.Ne kadar sert de vursalar adam duvara gömülüyor canı yanmıyor bilinç bulanıklığı yaşamıyor.Galiba Sanji dahil tekkaisini aşamadılar o yüzden işlemedi.Sanji üstü fiziksel güce sahip birileri olacak belki g3 falan da ancak tekkaisi kırılacak bu adamın.Gladius bile stamp yiyip kalkmışken o sıralar g2 tekkai kırmazdı bence.Yeni hakiyle farklı olur ama o zaman için konuşursam ilacı Lucci gibi g3 olması gerekirdi Punk Hazard arcta.Vergoya koca ana vursa tek yerdi heralde.
E tabii ciddi vursa bilincini kaybeder.Chopper tanklar gibi olursa yazara kalmış.Ama Vergo’da şöyle birşey var smoker ve sanji ayarı karakterler için.Ne kadar sert de vursalar adam duvara gömülüyor canı yanmıyor bilinç bulanıklığı yaşamıyor.Galiba Sanji dahil tekkaisini aşamadılar o yüzden işlemedi.Sanji üstü fiziksel güce sahip birileri olacak belki g3 falan da ancak tekkaisi kırılacak bu adamın.Gladius bile stamp yiyip kalkmışken o sıralar g2 tekkai kırmazdı bence.Yeni hakiyle farklı olur ama o zaman için konuşursam ilacı Lucci gibi g3 olması gerekirdi Punk Hazard arcta.
Ben kılıç demedim yalnız Queen gibi kafa göz dalarsa demek istedim.Şu sahnede kesilmedi ama Mom çıplak elle dalsa direnemezdi bence Jinbe Queen gibi yenilirdi.Tabii Vergo gibi isimlerden farklı olarak saldırıyı alır almaz bilinci kapanmazdı herhalde jinbe’nin bilemiyorum.
E reyiz tekkaisi aşılmamış adam nasıl kanıyor :SE tabii ciddi vursa bilincini kaybeder.Chopper tanklar gibi olursa yazara kalmış.Ama Vergo’da şöyle birşey var smoker ve sanji ayarı karakterler için.Ne kadar sert de vursalar adam duvara gömülüyor canı yanmıyor bilinç bulanıklığı yaşamıyor.Galiba Sanji dahil tekkaisini aşamadılar o yüzden işlemedi.Sanji üstü fiziksel güce sahip birileri olacak belki g3 falan da ancak tekkaisi kırılacak bu adamın.Gladius bile stamp yiyip kalkmışken o sıralar g2 tekkai kırmazdı bence.Yeni hakiyle farklı olur ama o zaman için konuşursam ilacı Lucci gibi g3 olması gerekirdi Punk Hazard arcta.