Oğlum ben nerede şekilci seviyorum la ilk 5 de Usopp ile Foxy var lan xdBana şekikci diyenlerin hepsinin şekilci olması da müthiş mdjfjd Sana da bir benzetmem varda söylemicem.
Oğlum ben nerede şekilci seviyorum la ilk 5 de Usopp ile Foxy var lan xdBana şekikci diyenlerin hepsinin şekilci olması da müthiş mdjfjd Sana da bir benzetmem varda söylemicem.
Doffy'nin korktuğu Usopp benim de ilk 5imde olurdu, Doffaro'cu olsaydımOğlum ben nerede şekilci seviyorum la ilk 5 de Usopp ile Foxy var lan xd
A sen foxy seviyordun. Daha bişi anlatmama gerek yok kararların konusunda djdjdjOğlum ben nerede şekilci seviyorum la ilk 5 de Usopp ile Foxy var lan xd
Hayır benden iyi devrimci olurdu.İnsanları doğru yola sevketmeye çalışıyorum benOrtaçağda iyi papaz olurmuş senden
Doffy'nin korktuğu Usopp benim de ilk 5imde olurdu, Doffaro'cu olsaydım
Kesin ikinizde ..A sen foxy seviyordun. Daha bişi anlatmama gerek yok kararların konusunda djdjdj
Doffy seven vizyon sahibi biridir.Değil mi @Jiso ? Çünkü kendisi serinin en kaliteli,en iyi işlenmiş,en derin 5 karakterinden birisi.Üzgünüm ama bu beşli içinde hafızayı sürekli resetleyen yada 300 bölümde bir rüzgarda poz veren karakterler yok.A sen foxy seviyordun. Daha bişi anlatmama gerek yok kararların konusunda djdjdj
O derinliği ve o kaliteyi herkes anlayamıyor işteDoffy seven vizyon sahibi biridir.Değil mi @Jiso ? Çünkü kendisi serinin en kaliteli,en iyi işlenmiş,en derin 5 karakterinden birisi.Üzgünüm ama bu beşli içinde hafızayı sürekli resetleyen yada 300 bölümde bir rüzgarda poz veren karakterler yok.
Çakma kum kun değil mi o yaO derinliği ve o kaliteyi herkes anlayamıyor işte
Neyse sen Vergoya oy verecek kadar yoldan çıkmamışsın bişi demiyorum şimdilik.Doffy seven vizyon sahibi biridir.Değil mi @Jiso ? Çünkü kendisi serinin en kaliteli,en iyi işlenmiş,en derin 5 karakterinden birisi.Üzgünüm ama bu beşli içinde hafızayı sürekli resetleyen yada 300 bölümde bir rüzgarda poz veren karakterler yok.
İşte anlayamamış biri dahaÇakma kum kun değil mi o ya