Aynen banada hakaret etmişŞuan bu arkadaş benim algımın problemli olduğunu söyleyip bana hakaret etti. Çok alındım... Üyeye hakaret ban sebebi idi sanırım. @Smoker
Aynen banada hakaret etmişŞuan bu arkadaş benim algımın problemli olduğunu söyleyip bana hakaret etti. Çok alındım... Üyeye hakaret ban sebebi idi sanırım. @Smoker
Eeeee ama Vergo'yu savundun...Aynen banada hakaret etmiş
Balık değil. Jinbei, Doffy'i yener diyorum. Arada baya fark var anlayacağın .Nasıl savunmayayım ? Balık Doffy sama'yı yener diyorsun
Senin bu konuda Vergo'yu savunman lazım çünkü Jinbei önde gidiyor.Eeeee ama Vergo'yu savundun...
Balık değil. Jinbei, Doffy'i yener diyorum. Arada baya fark var anlayacağın .
Öylesine dedim la xdEeeee ama Vergo'yu savundun...
Sabunum yere düşse gözümün yaşına bakmayacak adamı neden savunayım?Senin bu konuda Vergo'yu savunman lazım çünkü Jinbei önde gidiyor.
Ben hiç bir fark göremedim şahsen Balık balıktırEeeee ama Vergo'yu savundun...
Ahahaha. Doğru haklısın.Sabunum yere düşse gözümün yaşına bakmayacak adamı neden savunayım?
Şu adam varya Jinbei öffff ne parçalar bi bak bi ... Bir de Jinbei ye bak MF Oda neden getirmedi sanıyorsun sen dengeler değişmesin diye yoksa orada kaç kişi ölürdü Vergo san sayesinde. XdSabunum yere düşse gözümün yaşına bakmayacak adamı neden savunayım?
Şu adam varya Jinbei öffff ne parçalar bi bak bi ... Bir de Jinbei ye bak MF Oda neden getirmedi sanıyorsun sen dengeler değişmesin diye yoksa orada kaç kişi ölürdü Vergo san sayesinde. Xd
Jinbei tekler Vergo'yu.Şu adam varya Jinbei öffff ne parçalar bi bak bi ... Bir de Jinbei ye bak MF Oda neden getirmedi sanıyorsun sen dengeler değişmesin diye yoksa orada kaç kişi ölürdü Vergo san sayesinde. Xd