Zerre güçlerini görmediğimiz için oylamak zor ama ben de Drake derim.Meyvesi güçlü ayrıca hakiyi de iyi bildiğini varsayıyorum.
+1İlk iki Who ve Drake bu bariz bence.
Oda`ya insanların iqsunu yükselttiği için plaket falan vermeleri lazım. Resmen okuyucu kitleyi kafalarını çalıştırmaya zorluyor. Olabilir bu arada dediğin.Aklıma inanılmaz mantıksız bir teori geldi belki tutar zannetmiyorum ama. X drake ismi yüzünden geldi belki bilmiyorum.
İngilizce alfabenin son harfleri ile başlıyorlar. X ve W arası harf yok. W ve U arası 1 harf var. U ve S arası 1, S ve P 2 harf arası P ve M arası 3 harf var. Belkide böyle kodlamştır Oda.
1.X drake
2.Whos who
3.Ulti
4.Sasaki
5.Page One
6.Maria
Hatta extended yapıyorum teoriyi o aradaki boşlularda numbers var
Ahanda bir delil daha. Yamato Xden sonra gelen harf yani Yamato hepsinden güçlü. Sanmıyorum tutacağınıdaOda`ya insanların iqsunu yükselttiği için plaket falan vermeleri lazım. Resmen okuyucu kitleyi kafalarını çalıştırmaya zorluyor. Olabilir bu arada dediğin.
Ahanda bir delil daha. Yamato Xden sonra gelen harf yani Yamato hepsinden güçlü. Sanmıyorum tutacağınıda
Oda şu halimizi görse haftada 3 bölüm çıkarır
Bu teori tutar. Neden dersen "Z" de Y'den sonra geliyor. Zoro bunların hepsinden güçlüAhanda bir delil daha. Yamato Xden sonra gelen harf yani Yamato hepsinden güçlü. Sanmıyorum tutacağınıda