Ama bunlar commanderlardan sonraki elemanlar. Zoroya böyle bir sıfat yakıştıramazsın benceBu teori tutar. Neden dersen "Z" de Y'den sonra geliyor. Zoro bunların hepsinden güçlü
Ama bunlar commanderlardan sonraki elemanlar. Zoroya böyle bir sıfat yakıştıramazsın benceBu teori tutar. Neden dersen "Z" de Y'den sonra geliyor. Zoro bunların hepsinden güçlü
Hepsinden güçlü demek ucu açık bir tabir zaten. Sıkıntı yokAma bunlar commanderlardan sonraki elemanlar. Zoroya böyle bir sıfat yakıştıramazsın bence
T.T. Chopper ile güzel bir dövüş izleyebiliriz diye düşünüyorum. Hem ödülü de böylece net belli olabilir veya Nami de güzel olabilir ama fiziksel olarak karşısında ezilir mi emin olamadımBlack maria harbi güzelmiş ..Acaba kim onunla dovusecek
Herkesin tek oy hakkı var ve bakınca Who's Who Sasaki'ye nazaran daha güçlü biriymiş imajına sahip. 2-3 oy hakkı olsa Sasaki'nin oyu daha yakın olurdu.Sasaki niye bu kadar az oy aldı acaba merak ettim
Nami vs Ulti olur, çok da güzel olur bence.T.T. Chopper ile güzel bir dövüş izleyebiliriz diye düşünüyorum. Hem ödülü de böylece net belli olabilir veya Nami de güzel olabilir ama fiziksel olarak karşısında ezilir mi emin olamadım