E o allahın emri canımİnsana sevdiği kişi normalde olduğundan daha estetik gelebiliyor buna katılırım.
E o allahın emri canımİnsana sevdiği kişi normalde olduğundan daha estetik gelebiliyor buna katılırım.
Çalışmalar vardı bunun üzerine, kadınlarda daha yaygın hakikaten.Özellikle kızlarda bisex çok yaygın. Arkadaşlarıma sorduğumda partner seçiminde genelde erkek olmasını istediklerini ama cinsellik olarak ikisini de okey olduklarını söylediler. Neden cinsellikte ikisine tamamsın diye sorduklarımda genel aldığım cevap estetiklik üzerineydi. Bu konu aslında ordan çıkmıştı .dd
İnsana sevdiği kişi normalde olduğundan daha estetik gelebiliyor buna katılırım.
Olm trans konusunda aklıma sevdiğimi niye getirttiniz ben iptal oldum, size kolay gelsin.
Şuan fotolarına bakıyorum asdldğslcnsmsBir kişiyi eledik. Böyle böyle konu bitecek.
Ekranı pür dikkat izlersen gaysin. Gözlerini kaçırırsan gaysin. Hiç izlemezsen gene gaysin tarifesi mi çekiyorlar? Tezgahı güzel yere kurmuşlar@Dattebayo..! Olum işin kötü tarafı gizli gay oluyorsun sakın insan içinde tepki verme sana dönebilir