Bu yorumu okurken sırıtıyorum öyle bişiAşıksan hele dünyanın en güzel insanı oluveriyor senin için.
Bu yorumu okurken sırıtıyorum öyle bişiAşıksan hele dünyanın en güzel insanı oluveriyor senin için.
İkisi de bakımlı olsun erkek yine de geride. Kıyas aldığım zaten başından beri amcalar değildi. Neden geride olduğuna anca dc sesli de rahat rahat anlatabilirim hsadbhadsn
Bunlar Netflix etkisi.Özellikle kızlarda bisex çok yaygın. Arkadaşlarıma sorduğumda partner seçiminde genelde erkek olmasını istediklerini ama cinsellik olarak ikisini de okey olduklarını söylediler. Neden cinsellikte ikisine tamamsın diye sorduklarımda genel aldığım cevap estetiklik üzerineydi. Bu konu aslında ordan çıkmıştı .dd
Harbi yiyemiyoruz big mac ya. Ulan canımıda çektirdin bana ısmarlaman gerekiyor artıkUlan Anadolulu senin neyine SJW/Woke gibi Amerikan dertlerini derdin eylemek. Sen daha Big Mac bile yiyemiyorsun....
Bunlar Netflix etkisi.
Netflixe sansür gelsin diyenlerden misin yoksa alpaBunlar Netflix etkisi.
Harbi yiyemiyoruz big mac ya. Ulan canımıda çektirdin bana ısmarlaman gerekiyor artık
Beyefendi ne kadar haklısınız. Sizi tebrik ediyorum. Şu yorum beni acayip rahatlattı.Karşı tarafla aynı düşüncede olmamak adına her türlü zırvalığı savunmak zorunda değilsiniz la. Ben zarul zurul atayiz bir milliyetçiyim. Dinlerden de hiç hazzetmem. Ama bu demek değil ki Woke+Sjw karışımı ucubeliklere okey olacağım.
Artık sen de ısmarlıcaksınGeçen gece 3 menü yemişim.