O zaman senin için sevdiğin dışarıdan en güzel görünen kişidir. Güzelliği de sadece fiziksel özellikleriyle biçilebilir? Estetik öyle bir şey değil yahu .d Aşko kuşku mesaj vericem derken sıvadın
Şekilci diye yorumladım.
O zaman senin için sevdiğin dışarıdan en güzel görünen kişidir. Güzelliği de sadece fiziksel özellikleriyle biçilebilir? Estetik öyle bir şey değil yahu .d Aşko kuşku mesaj vericem derken sıvadın
Tiksav ne mesajı yahu? Dalga geçtiğim belli olmuyor mu?O zaman senin için sevdiğin dışarıdan en güzel görünen kişidir. Güzelliği de sadece fiziksel özellikleriyle biçilebilir? Estetik öyle bir şey değil yahu .d Aşko kuşku mesaj vericem derken sıvadın
İnsana sevdiği kişi normalde olduğundan daha estetik gelebiliyor buna katılırım.Kadın, erkek değil; sevdiğinin vücudu estetiktir. Diğerleri de yürüyen et toplarıdır.
WB'nin hilal bıyığı üzerinden Türk kimliğine saldırmak istiyor diye yorumladım.Zorbalık değil mi bu? @Berkay
Özellikle kızlarda bisex çok yaygın. Arkadaşlarıma sorduğumda partner seçiminde genelde erkek olmasını istediklerini ama cinsellik olarak ikisini de okey olduklarını söylediler. Neden cinsellikte ikisine tamamsın diye sorduklarımda genel aldığım cevap estetiklik üzerineydi. Bu konu aslında ordan çıkmıştı .dd
Pc yok sipariş verdim tahmini gelme zamanı 29 diyorBoşver gel biz lol atak
Bilim, felsefede kimseye ders verecek nitelikte değilim ama seni daha komik yapabilirim. Birlikte daha çok takılalım Berkay-Kun!Tiksav ne mesajı yahu? Dalga geçtiğim belli olmuyor mu?
bunu zaten kim dedi hatırlamıyorum ama konu kimsenin fetişi yada yönelimi değildi arkadaş ta zaten içeriye birileri girecek gay sahnesi var diye belirtiyor mevzu iki erkeğin birbiriyle olan aşkından duyulan rahatsızlığın ahlaki sebeplerden kaynaklanıyor olması en azından onlar öyle ele aldıİki gay birbirinine meylettiği an gerekirse yataktan fırlayıp klavyeye rövaşata atarak sahneyi geçerim. İki lezbiyen söz konusu olduğunda ise aşk ve şevkle sahneyi izlerim. Bundan daha doğal bir şey yok kadınlardan hoşlanan erkekler için. Buna kim takılıyor?
PC siparişi mi verdin? Diğerini niye tamir ettirmedin?Pc yok sipariş verdim tahmini gelme zamanı 29 diyor