Bazen çok saçmalıyorsun la :d
Kadın, erkek değil; sevdiğinin vücudu estetiktir. Diğerleri de yürüyen et toplarıdır.
faşistliğiniz de bir yere kadar!Hocam tamam sakin olun linçlemeyin. Farklı fikirlere saygı duymayı öğrenmeliyiz shshsh
İleri neden sarmıyorsun?Niye kırıcı olsun yav ben gayler öpüşürken filmi kapattığım için faşist oluyorum kırılmıyorum da buna niye insanlar kırılıyor.
Sevdiğini aldatmak olarak yorumladım.Tilsav haklı bu sefer. Sevmediğin birisini de estetik bulabilirsin. :d
erken yasta menopoza girmis radfem agziyla nefes almadan translara hakaret eden bi eleman var mesela forumda esnek bi tartisma ortami olusmus ben sahsi olarak destekliyorum ama ayni hakka biz de sahip olcazKafamıza göre her şeye artık sapkınlık diyebiliyoruz galiba forumda.
Bu konu tartışıldığında atılacak video belli oldu.Şu video konuya falan sabitlenebiliyor mu ya ? Daha önemli konular var tartışılması gereken.. aralarında bariz bir fark varken mukayese yapmaya gerek yok.
ötekileştirmiş olur da ondanİleri neden sarmıyorsun?
Bu sefer ?Tiksav haklı bu sefer. Sevmediğin birisini de estetik bulabilirsin. :d
Lol'de hep kekoya kaybediyoruz hem Keko ensest bireylerin hakkını savunur öyle bir kraldır senin gibi yan çizmezLol'de kekoya katbetmişsin yine diye yorumladım.
Bir kalemin bile yaratıcısı varken bir insan hem kadını ve erkeği sevemez mi yani?
Hayırlı evlat. İçten içe de iyi insan olabilir, keşke daha açık fikirli olsa.