Uyarı koyabilirsin.1-2 sayfa sonra çiğ köfte etli mi olur, etsiz mi olur diye tartışılacak yahu.
Yoo sevmediğim bir insanın vücudunuda gayet estetik bulabilirim.Kadın, erkek değil; sevdiğinin vücudu estetiktir. Diğerleri de yürüyen et toplarıdır.
Bazen çok saçmalıyorsun la :dKadın, erkek değil; sevdiğinin vücudu estetiktir. Diğerleri de yürüyen et toplarıdır.
Lol'de kekoya katbetmişsin yine diye yorumladım.Şahsen insanlar nerede duracaklar onu merak ediyorum 10 yıl sonra @William cutting : ensestler topluma entegre olacak siz de kabul edeceksiniz
Bir kalemin bile yaratıcısı varken bir insan hem kadını ve erkeği sevemez mi yani?Seviyorum sonuç olarak?
Hayırlı evlat. İçten içe de iyi insan olabilir, keşke daha açık fikirli olsa.Hayırlı evlatsın
O da senin fikrin.Yoo sevmediğim bir insanın vücudunuda gayet estetik bulabilirim.
Uyarı koyabilirsin.
Sapkın dememek için kendimi zor tutuyorum!!!!Hocam tamam sakin olun linçlemeyin. Farklı fikirlere saygı duymayı öğrenmeliyiz shshsh
Niye kırıcı olsun yav ben gayler öpüşürken filmi kapattığım için faşist oluyorum kırılmıyorum da buna niye insanlar kırılıyor.Ensestlerle lgbt bir mi reddo. Verdiğin örnek bazı insanlar için çok kırıcı olabilir