La o zevksizin teki yahu. Erkek vücudunu Kadın vücuduyla kıyaslamak bile Kadına hakaret.
La o zevksizin teki yahu. Erkek vücudunu Kadın vücuduyla kıyaslamak bile Kadına hakaret.
Şu estetik üstüne herhangi bir kadın tanımıyorum dünyada.
Spor spor içindir.ensest kısmında negzel westermarck etkisine girilmişti, ordan birisi direksiyonu kırar da cinsiyet ayırt etmeden birlikte yetişmiş bireylerin fiziksel ve zihinsel statlarının serimlenmesine geçilir sanmıştım ama olmamış... üzüldüm.
kadınlar bi tık ağlıyor gibi, bi 10 15 sene erkeklere birlikte yarışır ve o alanı komple bırakmazsalar gerçekten potansiyelli bireyerin o alana nüfuzu sağlanmış olur. tabi bu spor spor için midir sorusuna getiriyor dsfşlgj yoksa spor sporcu için midir ahaha
Şu estetik üstüne herhangi bir kadın tanımıyorum dünyada.
55 sayfanın kaçı konu ile ilgili acaba.118 oydan 96'sı kesin olarak karşı çıkmış buna rağmen 55 sayfa dönmesı ayrı başarı ...
55 sayfa görünce en az 5 ban çıkmıştır diye korka korka okudum ama homoerotizm geyiği dönmüş genel olarak, sonlara doğru nedendir bilinmez rap ve ensestle alakalı birkaç mesaj var ama beklemediğim bir şekilde sakince tartışmış insanlarBu konu nasıl 55 sayfa sürer la.
55 sayfanın kaçı konu ile ilgili acaba.
Grupta kavga çıkaralım derken grubu dağıttık. Pişman değilim çok eğlendim hbdshdsbnŞimdi arkadaşlarla buluşmaya gidicem ve bu konuyu açıcam. Bu videoyu atman iyi oldu tartışmanın ortasında bunu da gösterir kaosu körüklerim hfasbjfasn
Detay gerekiyor.Grupta kavga çıkaralım derken grubu dağıttık. Pişman değilim çok eğlendim hbdshdsbn